Το καλύτερο δώρο... με 208€!

Πάρε μπροστά σου έναν φάκελο και ένα μολύβι. Γράψε απ’ εξω, “Άγιος Βασίλης, Βόρειος Πόλος” και το όνομά σου από κάτω.

Μέσα στον φάκελο βάλε ένα χαρτί και γράψε με μεγάλα, italic γράμματα, “208’. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, ξέρει, τόσα του έχουν στείλει γι αυτό. Κλείσε τον φάκελο και μετά πήγαινε σε μία έκθεση της Peugeot
να γνωρισεις από κοντά το νέο σου αυτοκίνητο. Α, όμως, μισό λεπτό! Ήσουν καλό παιδί φέτος;

Η αλήθεια είναι ότι έχεις παραπάνω από 208 λόγους για να θέλεις το νέο
Peugeot 208
. Οπως και να το δούμε το θέμα, το αυτοκίνητο πέρα από εξαιρετική επιλογή είναι και… βάσανο για το μυαλό! Είναι το αυτοκίνητό εκείνο που με τις ικανότητές του, το απαράμιλλα δυναμικό design του και τον ώριμο, κατασταλαγμένο χαρακτήρα του, δημιουργήθηκε γι αυτούς που αγαπούν την πραγματική οδήγηση και τις συγκινήσεις, μία έννοια που σπανίζει στα σημερινά τετράτροχα. Ως εκ τούτου, σου τριβελίζει το μυαλό. 




Και όπως και να το δεις και να το αναλύσεις, είναι η κορυφαία επιλογή. Είτε μιλάμε για τον κινητήρα diesel τεχνολογίας Blue HDi με τις τρεις διαφορετικές παραλλαγές του στους 75, 100 και 120 ίππους και με εκπομπές ρύπων που ξεκινάνε από τα 79 γραμμάρια, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και κατανάλωση μόλις 3.9 λίτρα/100 χλμ (!), ο κινητήρας αυτός, είναι απλά, ο καλύτερος στην κατηγορία του. 

Μετά, σκέφτεσαι “μήπως να πάρω την βενζινοκίνητη έκδοση με τον κινητήρα της χρονιάς;” 

Και εκεί έρχεται η Peugeot να σου δυσκολέψει το δίλημμα. Κινητήρες 1.2 λίτρων με αποδόσεις 82 και 110 ίππων, με state of the art σύστημα άμεσου ψεκασμού και νέο σύστημα υπερτροφοδότησης για άμεση απόκριση και επιδόσεις… σούπερ! Βέβαια, αυτό που… ζαχαρώνεις περισσότερο είναι τον κορυφαίο υπερτροφοδοτούμενο των 1.6 λίτρων με τους 208 ίππους και βλέπεις και ότι ούτε από άποψη φορολογίας, ούτε κατανάλωσης σε προβληματίζει. 

Μετά, αναλογίζεσαι τα οδηγικά του χαρακτηριστικά: Το 208, είναι ένα γνήσιο Peugeot. Ακριβές, συμπαγές και άμεσο στις αντιδράσεις του, με νέο εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο αποδεικνύει περίτρανα ότι η παράδοση της μάρκας τόσο στους αγώνες, όσο και στην αυθεντική αίσθηση οδήγησης, δεν είναι τυχαία.



Και η εμφάνισή του, σε προσελκύει ακόμα περισσότερο. Η Peugeot στο 208 έδωσε τον καλύτερό της εαυτό! Στο εσωτερικό του δεσπόζει το υπέροχο i-cockpit που χαρακτηρίζει την νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας με την οθόνη αφής 7’. Εξωτερικά, λείες, συμπαγείς και αρμονικές γραμμές, γυάλινη πανοραμική οροφή, υπέροχα χρώματα μεταλλικά, μάτ και πέρλα, καμπύλες που εναλάσσονται μεταξύ τους, δένουν ένα σύνολο με υπέρμετρο δυναμισμό που δείχνει ότι αδημονεί για να δαμάσει τους δρόμους! Το νέο 208 είναι το αυτοκίνητο για σένα, που αγαπάς την καθαρόαιμη αίσθηση οδήγησης και θέλεις να ξεφύγεις από τα στερεότυπα. 

Και όλα αυτά, συνδυασμένα με τεράστια ευκολία απόκτησης: Το νέο 208 διατίθεται με το μοναδικό πρόγραμμα Peugeot 4X4: 4 χρόνια άτοκη χρηματοδότηση με μόλις 208 ευρώ το μήνα άτοκα, 4 χρόνια δωρεάν σέρβις, 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 4 χρόνια οδική βοήθεια! Aκόμα και στον τομέα της παθητικής ασφάλειας, το Peugeot 208 έχει αποσπάσει την ανώτατη διάκριση στα crash tests του Euro NCAP. Αν αυτά τα Χριστούγεννα, κάνετε μία ευχή, ας είναι το νέο Peugeot 208. Εύκολα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr