Διακοπές χωρίς…διακοπές

Έχεις κλείσει τις διακοπές σου, έχεις ανανεώσει όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό και ήδη ονειρεύεσαι αυτές τις μέρες ξεκούρασης και ανανέωσης δίπλα στην παραλία ή σε κάποιο δροσερό βουνό.

Μην αφήσεις τίποτε να διακόψει τις διακοπές σου. Φρόντισε το αυτοκίνητό σου να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ειδικά το καλοκαίρι, όπου η καταπόνηση των μηχανικών μερών του αυτοκινήτου είναι μεγαλύτερη, λόγω ζέστης και μεγάλου φορτίου είναι απαραίτητο να είσαι βέβαιος για την καλή λειτουργία των ζωτικών μερών του αυτοκινήτου. Έχεις ελέγξει την πίεση των ελαστικών, αλλά τα ίδια τα ελαστικά σου είναι εντάξει; Μήπως είναι φθαρμένα; Είναι καλά ζυγοσταθμισμένα; Το αυτοκίνητο έχει την κατάλληλη ευθυγράμμιση; Έχεις αλλάξει λάδια;

Φίλτρα αέρα και καυσίμου; Έχεις τσεκάρει την καλή λειτουργία του κλιματισμού; Είναι θέμα ασφάλειας, πρωτίστως, αλλά και…ψυχικής ηρεμίας. Διότι φαντάσου να χρειαστεί να τρέχεις για επισκευές ακριβώς εκείνες τις ημέρες που θα έπρεπε να τρέχεις το πολύ για να πιάσεις το μπαλάκι της ρακέτας στην παραλία…

Η INTERAMERICAN φροντίζει και για τα δύο. Διότι με την καινοτόμα υπηρεσία CAR POINT συγκεντρώνει όλες τις υπηρεσίες αυτοκινήτου σε έναν χώρο. Πρόκειται για μία πρότυπη μονάδα, μοναδική στη χώρα μας, και αποτελεί πλέον το νέο σημείο αναφοράς που συγκεντρώνει όλες τις υπηρεσίες της INTERAMERICAN που χρειάζεστε για το αυτοκίνητό σας, όχι μόνο μετά από ένα ατύχημα, αλλά και σε τακτική βάση, προσφέροντας service και μηχανικές επισκευές. Έτσι, εκτός από ένα πρότυπο κέντρο αποκατάστασης των ζημιών των αυτοκινήτων που είναι ασφαλισμένα στην INTERAMERICAN, το CAR POINT επεκτείνει τις υπηρεσίες του, παρέχοντας τακτική συντήρηση και επισκευή των μηχανικών μερών για το αυτοκίνητο ή τη μηχανή σου. Ειδικά τώρα, λίγο πριν την εξόρμηση σε κοντινούς ή πιο μακρινούς προορισμούς, στα νησιά μας ή στην ηπειρωτική Ελλάδα, το αυτοκίνητό σου σίγουρα θα χρειαστεί είτε ένα προληπτικό service είτε είναι καιρός να γίνει αυτό το service που έπρεπε να κάνεις και διακρώς το ανέβαλες. Μπορείς πλέον να εμπιστευτείς το CAR POINT, για εγγυημένη, ποιοτική και οικονομική φροντίδα. 

Πιο συγκεκριμένα το CAR POINT προσφέρει:
-Service σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή
-Γραπτή εγγύηση ενός έτους
-Οικονομικές τιμές, με έξι άτοκες δόσεις για ποσά μεγαλύτερα των €100
-Αξιοπιστία και ποιότητα των υπηρεσιών   

Στον χώρο του CAR POINT λειτουργεί σύγχρονο συνεργείο, 2.300 τ.μ., με 70 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό, συνεργείο εξοπλισμένο με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, καθώς και ένα πρότυπο φανοποιείο, που ανταποκρίνεται στις αυστηρότερες προδιαγραφές. Ανάμεσα στα άλλα διαθέτει:
7 καλίμπρες
2 οικολογικούς φούρνους
6 θέσεις προετοιμασίας βαφής
Μηχάνημα ελέγχου βλαβών
Τμήμα αλλαγής ελαστικών και ζυγοστάθμισης
Ευθυγράμμιση

Το καλύτερο απ’ όλα; Όλοι έχουν τη δυνατότητα να φέρουν το αυτοκίνητό τους για service στο CAR POINT, με οικονομικές τιμές, αξιοπιστία και ποιότητα, ανεξάρτητα από το αν είναι πελάτες της INTERAMERICAN ή όχι.

Βέβαια, αν είσαι ασφαλισμένος στην INTERAMERICAN αποκτάς επιπλέον εξασφάλιση με μία ακόμα πρωτοποριακή παροχή, την εφαρμογή Drive On. Με τη νέα εφαρμογή που κατεβάζεις εύκολα και γρήγορα στο κινητό σου έχεις στη διάθεσή σου την οδική βοήθεια της INTERAMERICAN οποιαδήποτε στιγμή την χρειαστείς, χωρίς να χρειάζεται να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά, και να προσδιορίσεις την τοποθεσία σου ακόμα και αν ο ίδιος δεν έχεις ιδέα πού βρίσκεσαι. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η Οδική Βοήθεια της INTERAMERICAN που εντοπίζει το ακριβές στίγμα και και έρχεται κοντά σου.

Η καινοτόμα αυτή εφαρμογή είναι απλή και εύκολη στη χρήση: Δημιουργείς σε 1 λεπτό το προσωπικό σου προφίλ, ώστε να είσαι έτοιμος. Όταν χρειαστείς βοήθεια, απλώς ανοίγεις την εφαρμογή και επιλέγεις την βλάβη του οχήματός σου. Το app δείνει την ακριβή τοποθεσία αυτόματα και η Οδική Βοήθεια της INTERAMERICAN σε βρίσκει και σε ενημερώνει για τον χρόνο άφιξης. Μέσα από το κινητό σου μπορείς ανά πάσα στιγμή να βλέπεις πού ακριβώς βρίσκεται ο εξειδικευμένος συνεργάτης της εταιρείας σε σχέση με την ακριβή σου τοποθεσία. 

Η ολοκληρωμένη φροντίδα της INTERAMERICAN αποτελεί την εγγύηση ότι οι διακοπές σου θα είναι όντως ξέγνοιαστες, απαλλαγμένες από σκοτούρες, δίπλα στην οικογένεια και τους φίλους σου και όχι περιμένοντας σε κάποιο συνεργείο.

Μιλήστε σήμερα με έναν ασφαλιστικό σύμβουλο της INTERAMERICAN για να μάθετε περισσότερα για την ασφάλισή σας αλλά και για την κάλυψή σας, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τις διακοπές.

https://www.interamerican.gr/proionta-yphresies/idiwtes/ygeia/asfaleia?utm_source=protothema&utm_medium=article&utm_campaign=carpoint#leads-form




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr