Λιώνουν για σένα! 

Κάθε εβδομάδα, η αγαπημένη μας πλατφόρμα διαθέτει περισσότερες από 150 προσφορές παγωτών, σε όλες τις κατηγορίες, για να επιλέξουμε και να απολαύσουμε το καλοκαίρι.

Τα παγωτά είναι αναμνήσεις. Ποιοι από εμάς δεν έχουν περάσει τα καλοκαίρια της παιδικής τους ηλικίας παρακαλώντας τους γονείς να τους αγοράσουν ένα ακόμα παγωτό, συνήθως το δεύτερο ή το τρίτο της ημέρας; Ποιοι από εμάς δεν έχει κάνουν διαγωνισμό με τον κολλητό ή την κολλητή τους για το ποιος έφαγε τα περισσότερα παγωτά όλο το καλοκαίρι;  Ποιοι από εμάς δεν έχουν ακούσει παρατήρηση από τον περιπτερά της γειτονιάς γιατί ανοιγόκλειναν συνέχεια το καπάκι του ψυγείου και έφευγε η ψύξη;

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πλέον μεγαλώσει και δεν χρειάζεται να παρακαλούμε για να απολαύσουμε ένα ακόμα παγωτό. Ούτε όμως χρειάζεται να ανοιγοκλείνουμε τα ψυγεία για να επιλέξουμε τη γεύση που θέλουμε. Γιατί ευτυχώς για εμάς, υπάρχει το ekioskys! Πλέον, μπαίνουμε στο www.ekioskys.gr, κάνουμε κλικ στην κατηγορία Παγωτά και έχουμε στη διάθεση μας μια μεγάλη γκάμα από περισσότερα από 25 ατομικά και περισσότερα από 20 οικογενειακά παγωτά για να επιλέξουμε.  Λαχταριστά ξυλάκια ή πύραυλοι Magic με διπλή σοκολάτα και καραμέλα, απολαυστικά κύπελλα Ben & Jerry’s ή Scandal που ξεχειλίζουν cookies ή ξηρούς καρπούς, αλλά και παιδικά ξυλάκια με ήρωες της Disney. Όλα αυτά και πολλά ακόμα περιμένουν να λιώσουν για εμάς! Το μόνο που χρειάζεται είναι να τα παραγγείλουμε στο ekioskys.gr ή στο ekioskys app και θα τα έχουμε στην πόρτα μας με άμεση ΔΩΡΕΑΝ παράδοση, έως τις 10:30 το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα και ελάχιστη παραγγελία μόλις 5€.

Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ. Κάθε εβδομάδα, η αγαπημένη μας πλατφόρμα διαθέτει περισσότερες από 150 προσφορές, σε όλες τις κατηγορίες. Για να απολαύσουμε το καλοκαίρι και να δημιουργήσουμε νέες αναμνήσεις για εμάς και τα παιδιά μας παρέα… με το ekioskys!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr