ΗΠΑ: Απειλή για βόμβα σε αεροσκάφος στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες

ΗΠΑ: Απειλή για βόμβα σε αεροσκάφος στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες

Στο σημείο ειδικοί πυροτεχνουργοί και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις - Αστυνομικοί επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο που είχε απογειωθεί από το Χιούστον

ΗΠΑ: Απειλή για βόμβα σε αεροσκάφος στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες
«Συναγερμός» σήμανε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες στις ΗΠΑ, έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα σε αεροσκάφος της American Eagle που είναι θυγατρική της American Airlines.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστος τηλεφώνησε σε τηλεφωνικό κέντρο στο Χιούστον, λέγοντας πως έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο αεροσκάφος, με αποτέλεσμα στο σημείο να σπεύσουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ειδικοί πυροτεχνουργοί.

Ο άγνωστος διευκρίνισε πως ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε αεροσκάφος που επρόκειτο να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Λος Αντζελες, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αναφέρεται στην πτήση που εκτελούσε αεροπλάνο της American Eagle από το Χιουστον.

Οι ειδικοί λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διαπιστώσουν αν πρόκειται για φάρσα ή πραγματική απειλή.

Ομάδα αστυνομικών με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος, όπως μεταδίδουν ζωντανά αμερικανικοί τηλεοπτικοί σταθμοί.
Κλείσιμο

Στο μεταξύ, στο σημείο έφτασαν και οχήματα της πυροσβεστικής καθώς και ασθενοφόρο, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ενημέρωση για τυχόν τραυματίες.

Λίγη ώρα αργότερα και μετά τον έλεγχο των αστυνομικών, αλλά και των πυροσβεστών, οι επιβάτες αποβιβάστηκαν από το αεροσκάφος.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης