ΗΠΑ: Στο εδώλιο δασκάλα που είχε ερωτικές σχέσεις, όχι με έναν, αλλά με τρεις μαθητές της!

ΗΠΑ: Στο εδώλιο δασκάλα που είχε ερωτικές σχέσεις, όχι με έναν, αλλά με τρεις μαθητές της!

Η 35χρονη γυναίκα ομολόγησε την ενοχή της - Οι δύο από τις τρεις οικογένειες των μαθητών υπέβαλαν μήνυση και στο σχολείο

ΗΠΑ: Στο εδώλιο δασκάλα που είχε ερωτικές σχέσεις, όχι με έναν, αλλά με τρεις μαθητές της!
Μέχρι σήμερα είχαμε ακούσει για δασκάλες οι οποίες παρασύρονταν από το πάθος και  αποφάσιζαν το αδιανόητο: Να συνάψουν δηλαδή ερωτικές σχέσεις με κάποιον από τους μαθητές τους. Αυτό όμως που έκανε η 35χρονη Brianne Altice από τη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών δεν έχει προηγούμενο. Η ζωηρή δασκάλα, αν και παντρεμένη, είχε ολοκληρωμένες ερωτικές σχέσεις με τρεις από τους μαθητές της! 

Η 35χρονη δασκάλα Αγγλικών Brianne Altice παραδέχθηκε την ενοχή της σε δικαστήριο της Γιούτα και ομολόγησε ότι από τον Νοέμβριο του 2013 είχε συνάψει σεξουαλικές σχέσεις με τρεις ανήλικους μαθητές της, ηλικίας από 16 μέχρι 17 ετών.



Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Salt Lake Tribune», η ζωηρή δασκάλα παρόλο που ήταν παντρεμένη δεν δίσταζε να συνάψει σχέσεις με τους μαθητές της και να βρίσκεται μαζί τους σε δημόσια πάρκα ή μέσα στο αυτοκίνητό της. Για την μικρή κοινωνία του σχολείου ήταν κοινό μυστικό η πλούσια σεξουαλική δραστηριότητα της δασκάλας και οι μαθητές της ρωτούσαν ο ένας τον άλλον «με ποιον μαθητή κοιμάται αυτή την περίοδο η Altice;»!
Κλείσιμο



Οι δύο από τις τρεις οικογένειες των μαθητών - θυμάτων υπέβαλαν μήνυση και κατά του σχολείου Davis High School στο οποίο εργαζόταν η δασκάλα. Η 35χρονη μετά την αποκάλυψη της πλούσιας σεξουαλικής της δραστηριότητας με τους ανήλικους μαθητές της έχασε ταυτόχρονα δουλειά και σύζυγο, ενώ παράλληλα βρέθηκε στην φυλακή.



Ο Ed Brass, συνήγορος υπεράσπισης, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox 13, ότι η πελάτισσά του παραδέχθηκε την ενοχή της και δικάστηκε για κακούργημα δεύτερου βαθμού με την κατηγορία της «σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικων μαθητών», ενώ μια μητέρα ενός από τους μαθητές δήλωσε ότι η 35χρονη δικάστηκε για τρία κακουργήματα καθώς ο εισαγγελέας απέρριψε την ενοχή της για έντεκα άλλα κακουργήματα.

Το δικαστήριο θα αποφασίσει στις 28 Μαΐου την τελική ποινή φυλάκισης της 35χρονης, που αναμένεται να κυμανθεί από 3 μέχρι 45 χρόνια!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης