Γιάννενα: Σε επίπεδο ρεκόρ οι κρατήσεις για τις γιορτές

Γιάννενα: Σε επίπεδο ρεκόρ οι κρατήσεις για τις γιορτές

Υψηλές πληρότητες στα ξενοδοχεία όλου του νομού

Γιάννενα: Σε επίπεδο ρεκόρ οι κρατήσεις για τις γιορτές
Μία από τις καλύτερες περιόδους των τελευταίων ετών αναμένεται να είναι αυτή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς για τον τουριστικό κλάδο του Νομού Ιωαννίνων. Σύμφωνα με στοιχεία που υπάρχουν, οι κρατήσεις τόσο στην πόλη όσο και σε όλους τους ορεινούς κι αγαπημένους προορισμούς, αγγίζουν το 90% πριν καλά καλά τελειώσει ο Νοέμβριος.

Μάλιστα όπως σημειώνουν επαγγελματίες του κλάδου οι κρατήσεις είχαν ξεκινήσει από νωρίς το φθινόπωρο και βαίνουν αυξανόμενες. Κοινή εκτίμηση είναι ότι τις ημέρες των εορτών στο Νομό δεν θα πέφτει ούτε καρφίτσα!

Σημειώνεται ότι τόσο η πόλη των Ιωαννίνων όσο και τα ορεινά, όπως το Μέτσοβο, το Ζαγόρι, η Κόνιτσα και τα Τζουμέρκα, κατατάσσονται τα τελευταία χρόνια στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις ημέρες των εορτών.

Κλείσιμο
Τα ξενοδοχεία της πόλης είναι υπερπλήρη το επόμενο τετραήμερο, καθώς διεξάγεται το συνέδριο της ΚΕΔΕ. Μάλιστα αρκετοί αυτοδιοικητικοί δεν κατάφεραν να βρουν δωμάτιο στα Γιάννινα με αποτέλεσμα να κατευθύνονται στην Άρτα ή σε άλλες γειτονικές περιοχές.

Μέχρι τις παραμονές των Χριστουγέννων οι πληρότητες παραμένουν σε υψηλά επίπεδα λόγω των σχολικών εκδρομών. Είναι ένας τομέας όπου παρουσίαζε έλλειμμα τα τελευταία χρόνια όμως τα Γιάννινα έχουν μπει για τα καλά στις επιλογές των μαθητών, τόσο από την Αθήνα όσο και από την Βόρεια Ελλάδα.

Πηγή: epiruspost.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης