Nέο Αποκλειστικό Επισκευαστικό Κέντρο για προϊόντα Huawei

Nέο Αποκλειστικό Επισκευαστικό Κέντρο για προϊόντα Huawei

Με μερίδιο αγοράς που συνεχώς μεγαλώνει, η Huawei ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αυξανόμενης πελατειακής της βάσης δημιουργώντας ένα περιβάλλον φιλικό αλλά συνάμα υψηλών προσδοκιών για την ταχεία και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη και την ευκαιρία άμεσης επαφής του με όλα τα τελευταία προϊόντα και αυθεντικά αξεσουάρ (φορτιστές, θήκες, power banks κτλπ) της Huawei.

Nέο Αποκλειστικό Επισκευαστικό Κέντρο για προϊόντα Huawei
Η λειτουργία του πρώτου Huawei Exclusive Service Center στην Αθήνα ξεκίνησε από τις 30 Μαρτίου, προσφέροντας και την δυνατότητα αυθημερόν επισκευής προϊόντων κινητής τηλεφωνίας. 

Το Huawei Exclusive Service Center είναι στρατηγικά τοποθετημένο στα όρια του δακτυλίου της Αθήνας, επί της οδού Μιχαλακοπούλου 178, στους Αμπελόκηπους. Το άριστα εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο από τη Huawei προσωπικό βρίσκεται στη διάθεση σας καθημερινά από Δευτέρα έως  Παρασκευή 09:00π.μ – 17:00 μ.μ. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2170007575
Κλείσιμο

Με τη σταδιακή επέκταση των υπηρεσιών μας η Huawei υποστηρίζει με ουσιαστικό τρόπο τη στρατηγική της εταιρείας για τη κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Ελληνική αγορά.





Σχετικά με τη Huawei

Η Huawei είναι κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής τεχνολογικών λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT). Στόχος μας είναι να φτιάξουμε έναν καλύτερα συνδεδεμένο κόσμο, δρώντας ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, καινοτόμος ηγέτης για την κοινωνία της πληροφορίας και συνεργάτης στην βιομηχανία. Με πελατοκεντρική καινοτομία και ισχυρές συνεργασίες, η Huawei έχει καθιερώσει ένα ολοκληρωμένο πορτφόλιο ICT λύσεων που προσφέρουν στους καταναλωτές το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους τομείς των τηλεπικοινωνιακών δικτύων, των συσκευών και του cloud computing. Οι 170.000 υπάλληλοι που απασχολεί η Huawei σε όλον τον κόσμο, είναι αφοσιωμένοι στη δημιουργία της μέγιστης αξίας για τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, εταιρείες και καταναλωτές. Οι καινοτόμες ICT λύσεις, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Huawei διατίθενται σε περισσότερες από 170 χώρες εξυπηρετώντας πάνω από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού. Με έτος ίδρυσης το 1987, η Huawei είναι μια ιδιωτική εταιρεία που ανήκει εξολοκλήρου στους υπαλλήλους της. 


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Huawei Consumer Business Group επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο της Huawei στη διεύθυνση: http://consumer.huawei.com/gr



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης