Το PS TV αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού

Το PS TV αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού

Προσφέρει πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα περιεχομένου του PlayStation και μέσω streaming 

Το PS TV αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού
Στο Λος Αντζελες και στο πλαίσιο της Ε3, η Sony Computer Entertainment ανακοίνωσε την κυκλοφορία του PS TV από το Φθινόπωρο στη Βόρεια Αμερική, τις ευρωπαϊκές και άλλες PAL αγορές.

Το σύστημα ψυχαγωγίας -με διαστάσεις μόλις 6,35x10,4 εκατοστά- θα επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα περιεχομένου του PlayStation, αλλά και το απομακρυσμένο παιχνίδι (remote play) στο PS4 από οποιαδήποτε τηλεόραση το συνδέσουν. 

Οι gamers θα έχουν τη δυνατότητα να παίζουν από απόσταση και μέσω τοπικού δικτύου (Wi-Fi) τίτλους από το PS4 τους, να κατεβάζουν επιλεγμένα παιχνίδια του PS Vita και κλασικούς τίτλους του PlayStation μέσω του PlayStation Store και επιλεγμένα παιχνίδια του PS3 σε stream μέσω του PSNow. Ακόμη, επιλεγμένα παιχνίδια του PS Vita θα είναι, επίσης, εκτελέσιμα στο PS TV μέσω καρτών PS Vita.
Κλείσιμο

Εως δύο ασύρματα χειριστήρια Dualshock 3 ή Dualshock 4 μπορούν να συνδεθούν στο PS TV, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαύσουν την εμπειρία του multiplayer ακόμη και σε κλασικούς τίτλους του PS One.

Η συσκευή είχε κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία και σε άλλες περιοχές της Ασίας με την εμπορική ονομασία PlayStation Vita TV τον περασμένο Νοέμβριο. Ενσωματώνοντας τον ίδιο επεξεργαστή και το ίδιο λογισμικό συστήματος με το φορητό σύστημα ψυχαγωγίας PlayStation Vita, το PS TV είναι η μικρότερη κονσόλα PlayStation που συνδέεται στην τηλεόραση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης