Το Ποτάμι: Η κυβέρνηση χρίζει επενδυτές τους πρόσφυγες

Το Ποτάμι: Η κυβέρνηση χρίζει επενδυτές τους πρόσφυγες

«Μαζί με το μεταναστευτικό η κυβέρνηση λύνει και το οικονομικό πρόβλημα της χώρας. Οι Έλληνες - με αυτά που ακούν -θα μεταναστεύσουν και οι πρόσφυγες θα γίνουν οι μεγάλες επενδυτές»

Το Ποτάμι: Η κυβέρνηση χρίζει επενδυτές τους πρόσφυγες
Οξεία κριτική ασκεί το Ποτάμι
στην κυβέρνηση μετά τη δήλωση του
Δημήτρη Μάρδα σύμφωνα με την οποία θα γίνει καταγραφή του οικονομικού προφίλ των
μεταναστών
Κλείσιμο
σε μια προσπάθεια αναζήτησης πόρων και προσέλκυσης επενδύσεων στη χώρα μας.

«Η κυβέρνηση διώχνει τους επενδυτές, αλλά χρίζει επενδυτές τους
πρόσφυγες» σχολιάζει η Σεβαστουπόλεως. «Αρκεί 'να έχουν 250.000 ευρώ και θα έχουν ευνοϊκή μεταχείριση' όπως δηλώνει ο υφυπoυργός κ. Μάρδας. Μπράβο. Μαζί με το μεταναστευτικό η κυβέρνηση λύνει και το οικονομικό πρόβλημα της χώρας. Οι Έλληνες - με αυτά που ακούν -θα μεταναστεύσουν και οι πρόσφυγες θα γίνουν οι μεγάλες επενδυτές» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Δουλειά μας είναι να ψάχνουμε για επενδύσεις και ψάχνουμε παντού, σε όλο τον κόσμο, στην Μέση Ανατολή, στην Άπω Ανατολή, στις ΗΠΑ» είπε νωρίτερα την Κυριακή ο κ. Μάρδας σε συνέντευξή του στον Σκάι. «Η σκέψη είναι να γίνει καταγραφή του οικονομικού προφίλ των μεταναστών» συνέχισε ο κ. Μάρδας τονίζοντας ότι «στο σύνολο αυτών υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι έχουν ένα σύνολο χρημάτων που βρίσκεται σε τράπεζες του εξωτερικού».

«Αυτό το σύνολο των ατόμων μπορεί να ενταχθεί σε μια ρύθμιση που έχουμε ή να γίνει μια καινούρια ρύθμιση - αναφέρομαι στην υφιστάμενη ρύθμιση σύμφωνα με την οποία αν κάποιος φέρει 250.000 ευρώ στη χώρα τότε έχει μία ευνοϊκή μεταχείριση ως προς την αγορά κατοικίας και ως προς το δικαίωμα παραμονής στην χώρα» τόνισε ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας αποκαλύπτοντας τις σκέψεις του.

Σύμφωνα με όσα είπε, αυτά τα κέρδη δεν θα εξαχθούν, θα παραμείνουν στη χώρα για τον χρόνο που θα υπάρχει η επένδυση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης