Με μεγάλη άνεση και αποκαλυπτική διάθεση εμφανίστηκε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή στην έναρξη του χθεσινού επεισοδίου του «Big Brother».
Η παίκτρια που είχε μπει στην πισίνα μαζί με τους συμπαίκτες της θέλησε να μαυρίσει ομοιόμορφα την πλάτη της, οπότε ξεκούμπωσε το σουτιέν από το μπικίνι που φορούσε και συνέχισε γυμνόστηθη.
«Πέτα το! Πέτα τα έξω ρε! Έχει βγάλει βυζιά έξω ρε....» σχολίασε δυνατά ο Γρηγόρης Τσεκούρας που άρχισε να αστειεύεται με τους υπόλοιπους συγκατοίκους, καθώς η Αφροδίτη του είχε πετάξει το βρεγμένο σουτιέν του μαγιό της, και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια της.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.