O σωματοφύλακας της Kim την διέγραψε από τους λογαριασμούς του στα social media

O σωματοφύλακας της Kim την διέγραψε από τους λογαριασμούς του στα social media

Όλο το παρασκήνιο -Ο σωματώδης άνδρας έχει σβήσει όλα τα tweetsαλλά και την πρόσφατη ανάρτηση στο Facebook

O σωματοφύλακας της Kim την διέγραψε από τους λογαριασμούς του στα social media
Τις τελευταίες μέρες έχει κατηγορηθεί από εκατοντάδες θαυμαστές της ότι δεν ήταν εκεί όταν την σημάδευαν με όπλο πέντε ληστές. Ο λόγος για τον σωματοφύλακα της Kim Kardashian, Pascal Duvier ο οποίος έσβησε όλες τις αναρτήσεις από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media που αφορούσαν είτε την Kim και τον σύζυγό της είτε κάποιο από τα μέλη ολόκληρης της οικογένειας.

Μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου αναφέρουν ότι η διάσημη τηλεπερσόνα τον απέλυσε κυρίως όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Duvier έχει χρέη που αγγίζουν το 1 εκατομμύριο ευρώ. 

Κλείσιμο
Ο σωματώδης άνδρας έχει σβήσει όλα τα tweets για την Kim αλλά και την ανάρτηση στο Facebook που προειδοποιούσε τους ληστές λέγοντας πώς τα έχουν βάλει με τον λάθος άνθρωπο.

Ο Pascal έγραφε στο στάτους του στο Facebook:
«Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Παρίσι ήταν από τα πιο άρρωστα πράγματα που έχω ακούσει ή έχω δει», ενώ απευθυνόμενος στους ληστές, προειδοποίησε: «Έχουμε στοιχεία και ενδείξεις και θα σας βρούμε. Αυτό σας το υπόσχομαι. Τα βάλατε με τον λάθος άνθρωπο» και συνέχισε: «Είστε αδύναμοι που επιτεθήκατε σε μια γυναίκα. Τέρμα ώρα οι δηλώσεις. Παρακαλώ σεβαστείτε την ιδιωτικότητα όποιου εμπλέκεται και την οικογένεια».








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης