Άμπερ Χερντ: «Ο Τζόνι είναι παρανοϊκός»- Διαβάστε την κατάθεση της ηθοποιού

Άμπερ Χερντ: «Ο Τζόνι είναι παρανοϊκός»- Διαβάστε την κατάθεση της ηθοποιού

Σκληρές σκηνές βίας περιγράφει στην κατάθεση της, η ηθοποιός- «Ο Τζόνι με άρπαξε από τους ώμους και με έσπρωξε πάνω στο κρεβάτι, μπλοκάροντας την πόρτα του υπνοδωματίου. Με άρπαξε από τα μαλλιά και βίαια με πάτησε στο πάτωμα»

Άμπερ Χερντ: «Ο Τζόνι είναι παρανοϊκός»- Διαβάστε την κατάθεση της ηθοποιού
Σαν βόμβα έσκασε ο ισχυρισμός της Άμπερ Χερντ, η οποία με μώλωπες στο πρόσωπο,
εμφανίστηκε στο δικαστήριο για να καταθέσει την αίτηση διαζυγίου, επικαλούμενη έντονη ενδοοικογενειακή βία. «Kαθ'όλη τη διάρκεια της σχέσης μας ο Τζόνι με κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά» λέει στην κατάθεση της εναντίον του εν διαστάσει συζύγου της. 

Η Άμπερ Χερντ, μάλιστα, ζήτησε περιοριστικά μέτρα εναντίον του Τζόνι Ντεπ. Στο δικαστήριο η 30χρονη παρουσίασε αποδεικτικά στοιχεία των βίαιων περιστατικών μέσα στο σπίτι του ζευγαριού, ενώ η ίδια έφερε σημάδια στο πρόσωπο.

Κλείσιμο
«Έχω υπομείνει υπερβολική συναισθηματική, λεκτική και σωματική κακοποίηση από τον Τζόνι. Η συμπεριφορά του υπήρξε θυμωμένη, εχθρική, εξευτελιστική και επιθετική απέναντι μου κάθε φορά που διαφωνούσα ή αμφισβητούσα την εξουσία του», δήλωσε στην κατάθεση της στις 27 Μαΐου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες. 



Η ηθοποιός κάνει λόγω για έναν Ντεπ εξαρτημένο από το αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες, ο οποίος συχνά γινόταν επικίνδυνος για τη ζωή και τη σωματική της ακεραιότητα.

«Είναι συχνά παρανοϊκός και χάνει την ψυχραιμία του εύκολα, όταν γίνεται αυτό με τρομάζει, έχει αποδειχθεί πολλές φορές επικίνδυνος για τη ζωή μου. Η σχέση του Τζόνι με την πραγματικότητα εξαρτάται από το κοκτέιλ από αλκοόλ και ναρκωτικά που τον ορίζει εκείνη τη στιγμή. Έχει παραισθήσεις, πιστεύει πράγματα που τον οδηγούν στη βία. Κάνει κατάχρηση ουσιών και αυτό με κάνει να φοβάμαι για την ασφάλεια μου από εκείνον».

Οι δικηγόροι της Χερντ, σε επιστολή τους στο δικαστήριο  αναφέρουν με λεπτομέρειες δύο περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Το ένα από αυτά ήταν το Δεκέμβριο του 2015 «όταν ένιωσε πραγματικά φοβισμένη και τη ζωή της να κινδυνεύει» και το δεύτερο ήταν το βράδυ της 21ης Απριλίου του 2016, στα 30α γενέθλια της Χερντ.
 
Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται, ο Ντεπ την ημέρα των γενεθλίων της Χέρντ, επέστρεψε αργά τη νύχτα σπίτι, όταν σχεδόν όλοι οι καλεσμένοι είχαν φύγει. Τσακώθηκαν γιατί δεν ήταν παρών.



«Ο Τζόνι με άρπαξε από τους ώμους και με έσπρωξε πάνω στο κρεβάτι, μπλοκάροντας την πόρτα του υπνοδωματίου. Με άρπαξε από τα μαλλιά και βίαια με πάτησε στο πάτωμα. Ο Τζόνι ούρλιαζε και σαρκαστικά μου ζητούσε να σηκωθώ. Μετά από αρκετά λεπτά, ο Τζόνι συνήλθε αλλά όχι προτού σπάσει τα πάντα γύρω του».

Η Χερντ ανέφερε στις Αρχές ότι είχε να συναντηθεί με τον Ντεπ ένα μήνα ολόκληρο προτού εμφανιστεί το περασμένο Σάββατο, 21 Μαΐου, όταν ήρθε στο σπίτι και πάλι μεθυσμένος και υπό την επήρεια ουσιών γύρω στις 19:15. Η Χερντ ήταν με παρέα. Η φίλη της Elizabeth Marz και οι γείτονες Raquel Rose Pennington και Joshua Drew ήταν εκεί.

Η Χερντ προσπάθησε να παρηγορήσει τον 52χρονο για την απώλεια της μητέρας του όταν άρχισε να την κατηγορεί. 
«Ισχυριζόταν κάτι αναληθές και ξαφνικά η συμπεριφορά του άλλαξε δραματικά. Θύμωσε πολύ». Η Χερντ έστειλε μήνυμα στη γειτόνισσα της για βοήθεια στις 20:06.

«Καθώς ο Τζόνι συνέχιζε να μιλάει ασυνάρτητα και να μου επιτίθεται για κάτι που είχε στο μυαλό του, απαίτησε να καλέσω στο τηλέφωνο τον φίλο μας, Tillet Wright,  για να το επιβεβαιώσει», συνεχίζει η Χερντ στην κατάθεση της.

«Όταν βγήκε ο τηλεφωνητής, ο Τζόνι άρπαξε το κινητό από το χέρι μου και άρχισε να βρίζει. Ο Τζόνι πέταξε το τηλέφωνο εκνευρισμένος σαν να παίζει μπέιζμπολ επάνω μου. Μου επιτέθηκε. Ήθελε να δει το πρόσωπο μου, με ρώταγε αν όντως το τηλέφωνο με χτύπησε ή όχι, με κορόιδευε και μετά με τράβηξε από τα μαλλιά καθώς προσπαθούσα να σηκωθώ από τον καναπέ. Φώναζα να καλέσουν την Άμεση Δράση, έλπιζα κάποιος να με ακούσει. Ο Τζόνι συνέχισε να ουρλιάζει». 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης