Όσκαρ 2016: Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο έσπασε και το ρεκόρ της selfie της ντε Τζένερις

Όσκαρ 2016: Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο έσπασε και το ρεκόρ της selfie της ντε Τζένερις

Το highlight της απονομής του 2014, που παρουσίασε η Έλεν ντε Τζένερις, με την σέλφι των επωνύμων έχασε το ρεκόρ από την... πολυπόθητη νίκη του «Λίο»

Όσκαρ 2016: Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο έσπασε και το ρεκόρ της selfie της ντε Τζένερις
Είναι η χρονιά του - το λένε και οι αριθμοί. Ο λόγος για τον Λεονάρντο ντι Κάπριο και τα Όσκαρ 2016, καθώς εκτός από την -επιτέλους- νίκη του, ο ηθοποιός έσπασε και το ρεκόρ του Twitter, που κατείχε μέχρι τώρα η περίφημη selfie των επωνύμων της Έλεν ντε Τζένερις από την απονομή του 2014. 

Η διάσημη παρουσιάστρια είχε «σημαδέψει» την ιστορία των βραβείων, όταν αποφάσισε να κατέβει μεταξύ της πρώτης σειράς των καλεσμένων ηθοποιών και μάλιστα να τραβήξει μια φωτογραφία selfie μαζί τους. Μέριλ Στριπ, Αντζελίνα Τζολί, Μπραντ Πιτ, Λουπίτα Ντιόγο, Τζένιφερ Λόρενς, Τζούλια Ρόμπερτς και ο Μπράντλεϊ Κούπερ φωτογραφήθηκαν γελαστοί και προκάλεσαν... ντελίριο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! 

Κλείσιμο


Τα ρεκόρ όμως είναι για να σπάνε και φέτος ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, ο «άνθρωπος που περίμενε το Όσκαρ» το έσπασε και αυτό. 440.000 tweets το λεπτό «έφευγαν» την στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομά του ως νικητή, αφήνοντας... πολύ πίσω την selfie με 255.000 ποσταρίσματα το λεπτό.



Η σέλφι του 2014


Ο ντι Κάπριο νικητής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης