Madonna: Εφαγε τούμπα κάνοντας σκι στην Ελβετία

Madonna: Εφαγε τούμπα κάνοντας σκι στην Ελβετία

Η 56χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια όμως, η οποία αγαπάει πολύ το σκι, κάποια στιγμή που δοκίμαζε τις ικανότητές της στο άθλημα, δεν μπόρεσε να ισορροπήσει και έφαγε μια τούμπα

Madonna: Εφαγε τούμπα κάνοντας σκι στην Ελβετία
Μπορεί να είναι εξπέρ στη γιόγκα και την ιππασία, όμως το άθλημα του σκι φαίνεται ότι δεν της ταιριάζει και πολύ. Ο λόγος για τη βασίλισσα της ποπ Madonna, η οποία κάνει διακοπές αυτόν τον καιρό στο Gstaad της Ελβετίας μαζί με την οικογένειά της και το νέο της σύντροφο, ο οποίος όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, μοιάζει με τον πρώην σύζυγό της Guy Ritchie.



Κλείσιμο
Η 56χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια όμως, η οποία αγαπάει πολύ το σκι, κάποια στιγμή που δοκίμαζε τις ικανότητές της στο άθλημα, δεν μπόρεσε να ισορροπήσει και έφαγε μια τούμπα. Ο σύντροφός της και τα παιδιά της έτρεξαν αμέσως να τη βοηθήσουν και να τη μεταφέρουν κάπου αν χρειαστεί. Εκείνη όμως δεν είχε πάθει κάτι σοβαρό και σηκώθηκε να συνεχίσει τη μέρα της στο χιονισμένο θέρετρο.



Για την ιστορία η Madonna έχει ξαναπέσει στο παρελθόν στην προσπάθειά της να κάνει σκι, αλλά όπως φαίνεται, δεν το βάζει κάτω.















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης