Jennifer Lopez- Nicki Minaj: Παρέλαση οπισθίων σε συναυλία
Η 45χρονη Λατίνα σταρ Jennifer Lopez φόρεσε ένα ασημί φόρεμα του οίκου Versace, που πιο κοντό δεν μπορείς να βρεις, και λικνίστηκε με το γνωστό της σέξι τρόπο στους ρυθμούς του νέου της τραγουδιού της “Booty”
Τα πιο ζουμερά οπίσθια της αμερικανικής showbiz είχαν την ευκαιρία να δουν για άλλη μια φορά όσοι παραβρέθηκαν στο 2014 Fashion Rocks που έγινε στο Barclays Center του Μπρούκλιν στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας που διεξάγεται αυτές τις μέρες στη Νέα Υόρκη.
Η 45χρονη Λατίνα σταρ Jennifer Lopez φόρεσε ένα ασημί φόρεμα του οίκου Versace, που πιο κοντό δεν μπορείς να βρεις, και λικνίστηκε με το γνωστό της σέξι τρόπο στους ρυθμούς του νέου της τραγουδιού της “Booty”. Το κοινό φυσικά την αποθέωσε για άλλη μια φορά και οι φωτογραφίες φυσικά των οπισθίων της κάνουν το γύρο του διαδικτύου.
Στο ίδιο στυλ εμφανίστηκε και η 31χρονη Αμερικανίδα ράπερ Nicki Minaj, η οποία χόρεψε στη σκηνή προτάσσοντας και αυτή τα δικά της οπίσθια.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.