Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι ερωτευμένος και το δείχνει
Από το περασμένο καλοκαίρι ο Ανδρέας Γεωργίου είναι ζευγάρι με την Σιμώνη Χριστοδουλούλου
Ο Ανδρέας Γεωργίου δεν είναι πια μόνος! Ο Κύπριος ηθοποιός και σεναριογράφος της σειράς «Τατουάζ» είναι ερωτευμένος. Σύμφωνα με το περιοδικό Hello! από το περασμένο καλοκαίρι, ο Ανδρέας Γεωργίου είναι ζευγάρι με την Σιμώνη Χριστοδούλου.
Δείτε την ανάρτηση του περιοδικού στη σελίδα του στο Instagram που τους φιλοξενεί στο εξώφυλλό του.
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco