Λαθραία τσιγάρα και καπνός σε Χαλκίδα και Προμαχώνα

Οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 41 και 21 χρόνων οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Και παράνομα στην χώρα βρίσκονταν και λαθραία καπνικά προϊόντα διακινούσαν σε μεγάλες ποσότητες, δυο Πακιστανοί που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. σε περιοχή της Χαλκίδας, μετά από έναν τυπικό έλεγχο στοιχείων.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή τους εννέα κιλά και 700 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και 723 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης, τα οποία κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο Χαλκίδας. Οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 41 και 21 χρόνων οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Όσο οι έλεγχοι των ανδρών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης συνεχίζονται στον Προμαχώνα, τόσο εντοπίζονται λαθραία προϊόντα από την Βουλγαρία. Ένας 45χρονος Βούλγαρος συνελήφθη όταν διαπιστώθηκε ότι είχε εισάγει κρυμμένα σ το όχημα του 50 λαθραία πακέτα τσιγάρων και πέντε συσκευασίες καπνού, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και το όχημα και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

*** Το ίδιο δρομολόγιο προς τον εισαγγελέα ακολούθησε ένας 64χρονος Έλληνας που συνελήφθη στον Προμαχώνα από αστυνομικούς της Δίωξης Λαθρεμπορίου, όταν στο όχημά του βρέθηκαν τρία δοχεία με συνολικά 80 λίτρα βενζίνης από την Βουλγαρία. Τα καύσιμα και το όχημα κατασχέθηκαν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr