Απίστευτο: Αγόρασε κλεμμένο laptop και το πούλησε στον… ιδιοκτήτη του!

Απίστευτο: Αγόρασε κλεμμένο laptop και το πούλησε στον… ιδιοκτήτη του!

Ξεπέρασε κάθε όριο θρασύτητας ένας 28χρονος από τη Λάρισα - Συνελήφθη μετά από καταγγελία του 52χρονου ιδιοκτήτη

Απίστευτο: Αγόρασε κλεμμένο laptop και το πούλησε στον… ιδιοκτήτη του!
Περίσσιο θράσος είχε ένας νεαρός στη Λάρισα ο οποίος αγόρασε ένα φορητό υπολογιστή από αυτόν που τον είχε κλέψει και προσπάθησε να βγάλει κέρδος μεταπουλώντας το στον… ιδιοκτήτη του! Το αποτέλεσμα ήταν να καταλήξει στα κρατητήρια.

Ο 28χρονος Έλληνας ήρθε σε επαφή με τον 52χρονο ιδιοκτήτη του υπολογιστή και επιχείρησε να του πουλήσει την δική του συσκευή. Εκείνος ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας και ο νεαρός συνελήφθη άμεσα. Στο σπίτι του βρέθηκε το laptop που κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Στην προανάκριση, ο 28χρονος αποκάλυψε την ταυτότητα του 38χρονου που το είχε κλέψει, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, ενώ ο ίδιος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με την κατηγορία της αποδοχής και διάθεσης προϊόντος εγκλήματος.

*** Μέσα σε λίγα λεπτά συνελήφθη ο διαρρήκτης που παραβίασε την μπαλκονόπορτα του σπιτιού μιας 37χρονης Ελληνίδας στο Βόλο και άρπαξε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, χρυσαφικά και κοσμήματα από το εσωτερικό. Ο 36χρονος Έλληνας εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης