Θεσσαλονίκη: Νεκρή ηλικιωμένη μετά από φωτιά στο διαμέρισμα της
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής με δέκα πυροσβέστες οι οποίοι έσβησαν τη φωτιά, ενώ απεγκλώβισαν την ηλικιωμένη χωρίς τις αισθήσεις της
Νεκρή από ανακοπή μέσα στο σπίτι της , το οποίο είχε πάρει φωτιά, βρέθηκε ηλικιωμένη γυναίκα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Η πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στην οδό Ιασωνίδου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής με δέκα πυροσβέστες οι οποίοι έσβησαν τη φωτιά, ενώ απεγκλώβισαν την ηλικιωμένη χωρίς τις αισθήσεις της.
Λίγο μετά έσπευσε και πλήρωμα του ΕΚΑΒ το οποίο διαπίστωσε το θάνατο της άτυχης γυναίκας από ανακοπή.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.