Με εντολή φυλακισμένου μετέφεραν ηρωίνη στην Κρήτη

Με εντολή φυλακισμένου μετέφεραν ηρωίνη στην Κρήτη

Έκρυψαν σε «καβάτζα» 16 συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 813 γραμμαρίων

Με εντολή φυλακισμένου μετέφεραν ηρωίνη στην Κρήτη
Μόλις αποβιβάστηκαν από το πλοίο της γραμμής με το οποίο έφτασαν από τον Πειραιά στα Χανιά, τέθηκαν υπό παρακολούθηση οι τρεις Έλληνες -μεταξύ των οποίων μια γυναίκα- για τους οποίους υπήρχαν πληροφορίες ότι θα μετέφεραν μεγάλη ποσότητα ηρωίνης κατ' εντολή ενός 60χρονου ήδη φυλακισμένου σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου ακολούθησαν διακριτικά το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν η 51χρονη γυναίκα, ένας 29χρονος και ένας 34χρονος και τους είδαν στην διαδρομή προς το Ηράκλειο να κρύβουν σε μια «καβάντζα» μια συσκευασία που, όπως διαπιστώθηκε μόλις απομακρύνθηκαν, είχε μέσα 16 συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή βράχου βάρους 813 γραμμαρίων!

Κλείσιμο
Αμέσως συνελήφθησαν οι επιβάτες του Ι.Χ. που κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών και στο αυτοκίνητο βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, η οποία επίσης κατασχέθηκε μαζί με 200 ευρώ. Ακολούθησε η σύλληψη του 60χρονου έγκλειστου για λογαριασμό του οποίου μετέφεραν τα ναρκωτικά. Σε βάρος και των τεσσάρων σχηματίζεται δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης