Πλήρωσε το αυτοκίνητο αλλά δεν το πήρε ποτέ

Πλήρωσε το αυτοκίνητο αλλά δεν το πήρε ποτέ

Είχε καταβάλει προκαταβολικά 500 ευρώ

Πλήρωσε το αυτοκίνητο αλλά δεν το πήρε ποτέ
Μάταια περίμενε επί δυόμισι μήνες να παραλάβει το όχημα για το οποίο είχε καταβάλλει προκαταβολικά 500 ευρώ, ένας 43χρονος από περιοχή της Δράμας. Όπως αποκαλύφθηκε, είχε πέσει θύμα απάτης μέσω ηλεκτρονικής αγγελίας με δράστη ένα νεαρό, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν.

Το θύμα είχε δει την αγγελία για την πώληση ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου που είχε αναρτήσει ο δράστης σε ιστοσελίδα αγοραπωλησιών του διαδικτύου και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του. Ο νεαρός «πωλητής» του ζήτησε να καταθέσει 500 ευρώ μέσω ταχυδρομικής επιταγής ως προκαταβολή, πράγμα που έκανε στις 10 του περασμένου Οκτωβρίου. Όμως, αυτοκίνητο δεν... είδε, παρά τις επίμονες ενοχλήσεις του στον άγνωστο -τότε- νεαρό.

Εκείνος του ζήτησε να επικοινωνήσει με άλλους δύο -άγνωστους μέχρι στιγμής- συνεργούς του, οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν ότι ανέλαβαν τη μεταφορά και παράδοση του οχήματος. Όμως, τίποτε δεν έγινε και το θύμα κατέφυγε στους αστυνομικούς του τμήματος Προσοτσάνης, οι οποίοι ανακάλυψαν τα στοιχεία του 26χρονου που είχε αναρτήσει την αγγελία και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας. Η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν και οι δυο συνεργοί του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης