Ένοπλος πήρε ομήρους υπαλλήλους σούπερ μάρκετ στου Ζωγράφου

Ένοπλος πήρε ομήρους υπαλλήλους σούπερ μάρκετ στου Ζωγράφου

Ο 30χρονος Αλβανός μπήκε από την πλαϊνή πόρτα -  Μια από τις υπαλλήλους κατάφερε να κρυφτεί και να  ειδοποιήσει την άμεση δράση - Οι αστυνομικοί τελικά συνέλαβαν τον δράστη ο οποίος απείλησε με ψεύτικο όπλο

Ένοπλος πήρε ομήρους υπαλλήλους σούπερ μάρκετ στου Ζωγράφου
Αντιμέτωποι με κατάσταση ομηρίας βρέθηκαν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν σε σούπερ μάρκετ στην οδό Στύρων 35 στην περιοχή του Ζωγράφου το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο άνδρας, ο οποίος είναι Αλβανός ηλικίας 30 ετών, μπήκε στο σούπερ μάρκετ τη στιγμή που σε αυτό εισέρχονταν τρεις υπάλληλοι. Ο 30χρονος χρησιμοποίησε την πλαϊνή πόρτα από την οποία μπαίνουν οι εργαζόμενοι.




Κλείσιμο
Με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τους υπαλλήλους αλλά μια από τους τρεις κατάφερε, τελικά, να κρυφτεί και να καλέσει την αστυνομία.

Εν τω μεταξύ ο 30χρονος κατευθύνθηκε προς τον διευθυντή που βρισκόταν στο γραφείο του και με την απειλή όπλου προσπάθησε να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν εκεί.



Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο κατάφεραν να μπουν στο χώρο του σούπερ μάρκετ, να συλλάβουν το δράση και να απελευθερώσουν τους ομήρους.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι το όπλο που έφερε ο 30χρονος ήταν ψεύτικο. 

Κατά πληροφορίες οι υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης