Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγο στην Αττική Οδό, στο ύψος Πλακεντίας, στο ρεύμα προς Ελευσίνα στο ύψος της Δουκίδης Πλακεντίας.
Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης συγκρούστηκε στο σημείο ένα βυτιοφόρο με φορτηγό αλλά και με ένα αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να έχει τραυματιστεί και να δέχεται τις πρώτες βοήθειες, κατά τις πληροφορίες.
Λίγα λεπτά μετά τις 14:00 δόθηκαν στην κυκλοφορία δύο από τις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας από την έξοδο Μαραθώνος μέχρι και την έξοδο Πεντέλης.
Στο «κόκκινο» βρίσκεται η κίνηση στο συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου.
Η ανακοίνωση της Αττικής Οδού:
Κλείσιμο
Άρση αποκλεισμού - Οδός σε κυκλοφορία. Δεξιά λωρίδα κλειστή ύψος Πλακεντίας ρεύμα προς Ελευσίνα. Αναμένονται μεγάλες καθυστερήσεις. https://t.co/i1RAVtLxvU
Αυτή την ώρα, αυξημένη κίνηση θα συναντήσουν οι οδηγοί στο ανοδικό ρεύμα του Κηφισού στο ύψος του Μοσχάτου, ενώ μικροκαθυστερήσεις υπάρχουν και επί της λεωφόρου Κηφισίας στο ρεύμα προς Αθήνα, στη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.