Το Westworld βγήκε από την πρίζα (για την ώρα)

Το Westworld βγήκε από την πρίζα (για την ώρα)

Η παραγωγή μίας από τις σημαντικότερες σειρές του HBO που θα κάνουν πρεμιέρα φέτος κατεβάζει ρολά για δύο μήνες 

Το Westworld βγήκε από την πρίζα (για την ώρα)
Το HBO σκοπεύει να μας παρουσιάσει φέτος δύο πολλά υποσχόμενες σειρές. Και προσοχή στο ρήμα «σκοπεύει». Η πρώτη είναι το Vinyl
, το οποίο αφηγείται την ιστορία του προέδρου μιας δισκογραφικής εταιρείας (Μπόμπι Καναβάλε
Κλείσιμο
), ο οποίος ψάχνει τους επόμενους hot ήχους στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1970 για να σώσει την επιχείρησή του. Με παραγωγούς τους Μάρτιν Σκορτσέζε
και Μικ Τζάγκερ και δημιουργό τον Τέρενς Γουίντερ
του Boardwalk Empire ήδη ο πήχης έχει τεθεί πολύ υψηλά. Το καλό με αυτή τη σειρά είναι ότι έχει κλειδώσει να κάνει πρεμιέρα στις 14 Φεβρουαρίου.

Δεν είμαστε, ωστόσο, σίγουροι για το τι θα γίνει με τη δεύτερη σειρά, η οποία επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2016, χωρίς να έχει δοθεί όμως συγκεκριμένη ημερομηνία. Ο λόγος για το Westworld, το οποίο βασίζεται στο ομότιτλο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Μάικλ Κράιτον (Τζουράσικ Παρκ, Η σφαίρα), με πρωταγωνιστή τον Γιουλ Μπρίνερ. Όπως και στην ταινία, η ιστορία εκτυλίσσεται στο μέλλον, σε ένα θεματικό πάρκο που κατοικείται από ανδροειδή. Η σειρά ξεχωρίζει για το επίλεκτο καστ της (Εντ Χάρις, Άντονι Χόπκινς, Τζέιμς Μάρσντεν, Έβαν Ρέιτσελ Γουντ) και τα ηχηρά ονόματα στην παραγωγή: Τζ. Τζ. Έιμπραμς (από το Lost μέχρι το Star Trek και το Star Wars) και Τζόναθαν Νόλαν (Person of Interest και Σκοτεινός Ιππότης).



Ξεχωρίζει επίσης και για τις συνεχείς καθυστερήσεις στην παραγωγή της. Το πράσινο φως για τον πιλότο δόθηκε το 2013, η παραγγελία της πρώτης σεζόν ήλθε τον Νοέμβριο του 2014. Το HBO είχε ως στόχο το Westworld να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2015, ενώ στη συνέχεια το μετέθεσε για φέτος. Τώρα, ανακοινώθηκε ότι η παραγωγή θα καθυστερήσει για δύο μήνες. Το αμερικανικό καλωδιακό κανάλι εξηγεί σε σχετική του ανακοίνωση: «Καθώς φτάνουμε στην τελική φάση της παραγωγής του Westworld, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα σύντομο διάλειμμα για να προχωρήσουμε με το γράψιμο». Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Variety, πρόκειται για μία προσωρινή διακοπή, με τους υπεύθυνους του καναλιού να αισιοδοξούν ότι θα τηρηθούν οι προθεσμίες και η σειρά θα προβληθεί φέτος.

Από την άλλη πλευρά, ίσως αυτή η καθυστέρηση μπορεί να αποδειχτεί ωφέλιμη για το Westworld. Ο Τζόναθαν Νόλαν και η Λίζα Τζόι θα έχουν περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσουν το σενάριο και χωρίς να έχουν σφιχτές προθεσμίες πιθανώς η ποιότητα της δουλειάς τους να είναι και καλύτερη. Θα δείξει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης