Καλώς ήλθες Netflix!

Καλώς ήλθες Netflix!

Στο πλαίσιο της έκθεσης CES 2016, ο CEO του Netflix Ριντ Χέιστινγκς ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία θα διατίθεται σε όλες τις χώρες του κόσμου, ασφαλώς και στην Ελλάδα!

Καλώς ήλθες Netflix!
Μέχρι σήμερα μιλούσαμε για τις σειρές του Netflix, χωρίς όμως αυτή η υπηρεσία video streaming να δραστηριοποιείται στη Ελλάδα. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα έγινε γνωστή στη χώρα μας με τη σειρά “House of cards” που διηγείται τον βίο και την πολιτεία του διεφθαρμένου μέχρι το κόκκαλο πολιτικού Φρανκ Άντεργουντ (Κέβιν Σπέισι
).

Κλείσιμο


Έκτοτε, το Netflix δημιούργησε και άλλες παραγωγές-διαμάντια, από το “Marco Polo” μέχρι το “Daredevil” και από το “Narcos” μέχρι το “Jessica Jones”. Σταδιακά, δε, ανοιγόταν και σε νέες αγορές. Είναι χαρακτηριστικό ότι η παραγωγή του “Marco Polo” έγινε με σκοπό να διεισδύσει στην ασιατική αγορά. Και τώρα ήλθε η ώρα για το μεγάλο βήμα: online video streaming σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η ανακοίνωση ήλθε σήμερα από τον Ριντ Χέιστινγκς
, διευθύνοντα σύμβουλο της υπηρεσίας, στο πλαίσιο της ομιλίας του στην τεχνολογική έκθεση CES 2016 που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Λας Βέγκας. «Σήμερα είστε μάρτυρας της γέννησης ενός παγκόσμιου διαδικτυακού τηλεοπτικού δικτύου», είπε ο ίδιος. «Με τη διάθεσή του, καταναλωτές από όλο τον κόσμο -από τη Σιγκαπούρη και την Αγία Πετρούπολη, από το Σαν Φρανσίσκο μέχρι το Σάο Πάολο- θα μπορούν να απολαμβάνουν τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες ταυτόχρονα - χωρίς άλλη αναμονή. Με τη βοήθεια του διαδικτύου, δίνουμε τη δύναμη στους καταναλωτές να δουν οτιδήποτε, οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή».

Ο Χέιστινγκς προσέθεσε: «Από σήμερα, θα ακούμε και θα μαθαίνουμε, προσθέτοντας σταδιακά περισσότερες γλώσσες, περισσότερο περιεχόμενο και περισσότερους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι θα επικοινωνούν με το Netflix. Ανυπομονούμε να φέρουμε μεγάλες ιστορίες από όλο τον κόσμο σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο».

Μετά την είδηση, επισκεφτήκαμε την ιστοσελίδα του Netflix για να επιβεβαιώσουμε ότι «ξεκλείδωσε» και για την Ελλάδα. Ενώ μέχρι πρόσφατα εμφανιζόταν η ένδειξη ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη στη χώρα μας, σήμερα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής στην υπηρεσία, ενώ παρέχονται και οι σχετικές πληροφορίες για την πλατφόρμα.


Η Κρίστεν Ρίτερ στην παρουσίαση του Netflix στην CES 2016

Σε επικοινωνία μας με το Netflix επιβεβαιώθηκε ότι η υπηρεσία είναι πλέον διαθέσιμη στην Ελλάδα και ότι οι Έλληνες χρήστες μπορούν να ανοίξουν λογαριασμό. Στην ερώτησή μας εάν το περιεχόμενο του Netflix είναι υποτιτλισμένο στα ελληνικά, λάβαμε την εξής απάντηση: «Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου θα είναι στην πρωτότυπη γλώσσα με την επιλογή ελληνικών υποτίτλων. Θα προσθέτουμε περισσότερο περιεχόμενο στα ελληνικά όσο περνά ο καιρός, επομένως μπορείτε να αναμένετε και αυτό για το μέλλον».

Στην ιστοσελίδα θα βρείτε διαθέσιμα τρία πακέτα συνδρομής. Το βασικό κοστίζει 7,99 ευρώ (χωρίς HD, με δυνατότητα προβολής σε μία συσκευή), το κανονικό 9,99 ευρώ (με HD και δυνατότητα προβολής σε δύο συσκευές) και το premium 11,99 (με Ultra HD και δυνατότητα προβολής σε τέσσερις συσκευές). Και ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν. Έτοιμοι για binge watching;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης