Όλοι οι δρόμοι φέτος οδηγούν στην Αστερούπολη Ιωαννίνων

Όλοι οι δρόμοι φέτος οδηγούν στην Αστερούπολη Ιωαννίνων

Το άκρως γιορτινό περιβάλλον και η χαρούμενη διάθεση όλων των συντελεστών καθώς και η πολύ καλή συνεργασία των τοπικών φορέων ανέδειξαν την πόλη των Ιωαννίνων ως τον μεγαλύτερο χειμερινό τουριστικό προορισμό

Όλοι οι δρόμοι φέτος οδηγούν στην Αστερούπολη Ιωαννίνων
Χιλιάδες κόσμου επισκέπτονται και φέτος την Αστερούπολη Ιωαννίνων, το χριστουγεννιάτικο χωριό με τα εντυπωσιακά θεάματα και τις πρωτοποριακές εκδηλώσεις.

Το άκρως γιορτινό περιβάλλον και η χαρούμενη διάθεση όλων των συντελεστών καθώς και η πολύ καλή συνεργασία των τοπικών φορέων ανέδειξαν την πόλη των Ιωαννίνων ως τον μεγαλύτερο χειμερινό τουριστικό προορισμό.



Την επίσημη έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου στην πόλη της Ηπείρου, σήμανε η Αστερούπολη στις 9 Δεκεμβρίου, ενώ για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώθηκε η χριστουγεννιάτικη παρέλαση στο κέντρο των Ιωαννίνων. 
Κλείσιμο

Η Αστερούπολη Ιωαννίνων έχοντας κατοχυρώσει Ευρωπαϊκό κοινοτικό-εμπορικό σήμα θα φιλοξενήσει τουριστικούς πράκτορες από ευρωπαϊκές χώρες προκειμένου να ζήσουν από κοντά την μοναδική ατμόσφαιρα αυτού του Χριστουγεννιάτικου χωριού και τις ομορφιές της ευρύτερης περιοχής των Ιωαννίνων, με βασικό στόχο την προσέλκυση  ξένων επισκεπτών.



Οι επισκέπτες της Αστερούπολης Ιωαννίνων κατά την Χριστουγιεννιάτικη περίοδο θα βιώσουν εξαιρετικές στιγμές και θα διασκεδάσουν με το πλήθος εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για μικρούς και μεγάλους.

Η Αστερούπολη Ιωαννίνων είναι το μοναδικό Χριστουγιεννιάτικο χωριό που μπορεί να φιλοξενήσει πλήθος επισκεπτών και σε εσωτερικούς χώρους καλύπτοντας όλες τους τις ανάγκες.

Το Αερόστατο και το Εργαστήρι και Μουσείο Σοκολάτας της Δ.Ε.Θ είναι τα πιο φαντασμαγορικά θεάματα του χριστουγεννιάτικου χωριού. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης