Ολυμπιακός: Τρεις αγωνιστικές στον Σεμπά!

Ολυμπιακός: Τρεις αγωνιστικές στον Σεμπά!

Με τρεις αγωνιστικές τιμώρησε  η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τον Σεμπά για το χτύπημά του στον Αραούχο - Μία αγωνιστική ζήτησε ο Ολυμπιακός, αλλά η ποινή είναι εφέσιμη

Ολυμπιακός: Τρεις αγωνιστικές στον Σεμπά!
Ο νομικός της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Λίβας παρουσίασε στο προεδρείο νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης το σκεπτικό της υπερασπίσεως του Σεμπά, ζητώντας ποινή 1 αγωνιστικής και όχι 2 (σ.σ. τιμωρία που προβλεπόταν βάση της αρχικής κλήσης). 

Προβλήθηκε και το επίμαχο βίντεο για το χτύπημα του Σεμπά εκτός φάσης στον Αραούχο. Μετά την σχετική διάσκεψη η Πειθαρχική απεφάνθη άμεσα για τιμωρία τριών αγώνων και πρόστιμο 200 ευρώ. Είναι φυσικά προφανές ότι χάνει τον αυριανό επαναληπτικό με την ΑΕΚ.

Κλείσιμο
Η ποινή του πάντως είναι εφέσιμη κι οι ερυθρόλευκοι θα ασκήσουν το δικαίωμα τους άμεσα.

Αναλυτικά η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την 114/2017 απόφασή της επέβαλε στον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ολυμπιακός  Sebastiao De Freitas Couto Junior ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή διακοσίων (200,00) ευρώ (Κύπελλο Επαγγελματικών Ομάδων, 5η φάση, 1η αγωνιστική, αγώνας Ολυμπιακός-ΑΕΚ, 13/4/2017)».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης