ΠΑΟ: Έρχεται ο Φιγκερόα

ΠΑΟ: Έρχεται ο Φιγκερόα

Ο  Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να τα βρει με τον παίκτη και να αποτελέσει μία δεύτερη αξιόπιστη λύση στην επίθεση μαζί με τον Μπεργκ

ΠΑΟ: Έρχεται ο Φιγκερόα
Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα έρχεται σήμερα στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις με τον ΠΑΟ. Ο Αργεντινός επιθετικός θέλει διετές ή τριετές συμβόλαιο και πιθανότατα η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές θα βρεθεί στο μονοετές με ανανέωση αυτόματη για δεύτερο χρόνο, αν πιάσει ορισμένο αριθμό συμμετοχές. Και από τον Παναθηναϊκό επισήμως υποστηρίζουν ότι η μεταγραφή δεν είναι τελειωμένη, αλλά πολύ προχωρημένη. Και οι «πράσινοι» το λένε αυτό, διότι υπάρχει μία μικρή διαφορά στο οικονομικό της τάξης των 50.000 ευρώ.

Ο  Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να τα βρει με τον παίκτη και να αποτελέσει μία δεύτερη αξιόπιστη λύση στην επίθεση μαζί με τον Μπεργκ. Οι «πράσινοι» προτείνουν στον παίκτη και μπόνους συμμετοχών και μπόνους στόχων, αλλά και μπόνους γκολ, που αν τα πιάσει θα εισπράξει τα χρήματα που ήθελε αρχικά μόλις άρχισε τις συζητήσεις με την ομάδα.

Κλείσιμο
Αυτοί που... μένουν

Από σήμερα αρχίζει, όμως και μία κρίσιμη εβδομάδα για τους παίκτες που είναι να φύγουν από την ομάδα. Θα γίνει μία τελευταία προσπάθεια, ώστε να λυθεί το συμβόλαιο κάποιων από τους Κουίνσι, Τοτσέ, Πίντο, Βελάσκες. Αύριο έχει κανονιστεί ραντεβού με τον μάνατζερ του Κουίνσι, σήμερα θα υπάρξουν συζητήσεις με τους μάνατζερ των άλλων παικτών. Οποιοι μείνουν μπορεί να κάνουν προπονήσεις με την ομάδα προκειμένου να αποφευχθεί η σύγκρουση μαζί τους και το ενδεχόμενο προσφυγής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης