Τέσσερα ωριαία επεισόδια θέλει να κάνει ο σκηνοθέτης για να προβληθούν στην καλωδιακή τηλεόραση
Τα νέα του σχέδια αποκάλυψε στις Κάννες ο σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο, σε μια εκδήλωση για την επέτειο των 20 χρόνων από τη μεγάλη του επιτυχία «Pulp Fiction».
Αυτή τη φορά δεν ετοιμάζει ένα νέο μπλοκμπάστερ, αλλά μια δουλειά για την τηλεόραση, ενώ δεν πρόκειται για κάτι εντελώς καινούριο, αλλά για τη συνέχεια της τελευταίας του ταινίας, το «Django Unchained», που κέρδισε και Όσκαρ σεναρίου το 2013.
«Η ιδέα μου, για να είμαι ειλικρινής, είναι να φτιάξω μια καινούρια βερσιόν του Django, διάρκειας τεσσάρων ωρών», εξηγεί ο ίδιος, «αλλά δεν θα έδειχνα ποτέ στον κόσμο μια ταινία τεσσάρων ωρών, οπότε θα το "κόψω" σε ωριαία κεφάλαια, για παράδειγμα σε μια μίνι σειρά τεσσάρων επεισοδίων που θα μπορούσε να προβληθεί στην καλωδιακή τηλεόραση».
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco