H τραγουδίστρια μάλιστα αποφάσισε αυτές τις μέρες να κάνει μια μίνι αποτοξίνωση και, όπως η ίδια ενημέρωσε τους fans της, έγινε vegan για 22 μέρες
Διακοπές στην Τζαμάικα έκανε πριν από λίγο καιρό η τραγουδίστρια Beyonce μαζί με το σύζυγό της Jay-Z και την κόρη της Blue Ivy και, όπως κάνει κάθε σταρ που σέβεται τον εαυτό του, ανέβασε στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες.
H οικογένεια διέμεινε στο ξενοδοχείο Trident Port Antonio Hotel, σε μια υπερπολυτελή βίλα με όλες φυσικά τις ανέσεις και καθημερινά έκανε μικρές εξερευνήσεις στο νησί . H τραγουδίστρια μάλιστα αποφάσισε αυτές τις μέρες να κάνει μια μίνι αποτοξίνωση και, όπως η ίδια ενημέρωσε τους fans της, έγινε vegan για 22 μέρες. Το ίδιο έκανε για συμπαράσταση και ο σύζυγός της, ο οποίος δήλωσε ότι ήταν μια μοναδική εμπειρία, που σε ανανεώνει ψυχικά και σωματικά.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.