Ελένη Χατζίδου: Τα τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της
Ένας από τους πιο καλόψυχους και αγνούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει, αυτός που με έχει στηρίξει στα πολύ δύσκολα και που έχει χαρεί όσο κανένας άλλος με τις χαρές μου, λέει η τραγουδίστρια
Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Η Ελένη Χατζίδου βρίσκεται στην πιο όμορφη φάση της ζωής της τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό.
Η τραγουδίστρια, που αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο πλευρό του Χρήστου Μενιδιάτη και του Χρήστου Χολίδη σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής, ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη με τον σύντροφό της.
Η ίδια, αφού έκανε τις βόλτες της στην συμπρωτεύουσα, τράβηξε και φωτογραφίες από το ταξίδι της με τον σύντροφό της Γιώργο και την ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.
O σύντροφός της σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή και ίδια κάτω από την φωτογραφία που ανάρτησε έγραψε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.
Κλείσιμο
«Σήμερα γιορτάζει ο άνθρωπος που θεωρώ δεύτερη οικογένειά μου. Ένας από τους πιο καλόψυχους και αγνούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει, αυτός που με έχει στηρίξει στα πολύ δύσκολα και που έχει χαρεί όσο κανένας άλλος με τις χαρές μου! Χρόνια πολλά Γιώργο μου, το σ' αγαπώ είναι λίγο. Μακάρι όλες οι γυναίκες να έχουν έναν άντρα σαν εσένα δίπλα τους», δημοσίευσε η Ελένη Χατζίδου.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών