Άνδρος: Φαγοπότι και… ευχαριστίες από τους διαρρήκτες

Άνδρος: Φαγοπότι και… ευχαριστίες από τους διαρρήκτες

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού στην περιοχή Ατένι, βρήκαν τα πάντα άνω- κάτω όταν επέστρεψαν, καθώς οι εισβολείς έψαξαν παντού για να βρουν χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα

Άνδρος: Φαγοπότι και… ευχαριστίες από τους διαρρήκτες
Τουλάχιστον ήταν… ευγενικοί οι άγνωστοι διαρρήκτες που τρύπωσαν σε ένα σπίτι στην Άνδρο εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ενοίκων εκτός νησιού! Όταν έφυγαν δεν παρέλειψαν να τους … ευχαριστήσουν για το γερό φαγοπότι που έκαναν εν αγνοία τους!

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού στην περιοχή Ατένι, βρήκαν τα πάντα άνω- κάτω όταν επέστρεψαν, καθώς οι εισβολείς έψαξαν παντού για να βρουν χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα. Η έρευνα πρέπει να τους απογοήτευσε, καθώς δεν ανακάλυψαν κάτι αξίας. Όμως, το θράσος τους έφτασε στο σημείο να… μαγειρέψουν και να στήσουν κανονικό γλέντι!

Αφού έφαγαν και ήπιαν σαν κύριοι, οι δράστες δεν παρέλειψαν να αφήσουν ένα σημείωμα στην οικογένεια, με το οποίο ζητούσαν… συγνώμη για την ενόχληση και κατανόηση για την συμπεριφορά» τους! Το σημείωμα παραδόθηκε ως πειστήριο στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, ωστόσο η διάρρηξη έχει προκαλέσει νέες αντιδράσεις από τους κατοίκους της Άνδρου για το «λουκέτο» που μπήκε πρόσφατα στον αστυνομικό σταθμό του Γαύριου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης