Κλέβουν συστηματικά… κάδους απορριμμάτων στον Πύργο!
Τις ασυνήθιστες όσο και περίεργες κλοπές διερευνά η Ασφάλεια Πύργου
Κακό μπελά έχουν βρει οι υπεύθυνοι του δήμου Πύργου με τους άγνωστους δράστες που έχουν εισάγει νέα «μόδα» στην περιοχή, κλέβοντας… κάδους απορριμμάτων! Οι κλοπές γίνονται πια συστηματικά, προκαλώντας οικονομική ζημιά στον δήμο.
Τα ξημερώματα της Τετάρτης, έκαναν φτερά από την συμβολή των οδών Δερβενακίου και Ρήγα Φεραίου άλλοι δυο κάδοι απορριμμάτων από τους οποίους ο ένας ήταν κοινός και ο άλλος της ανακύκλωσης και η αξία τους φτάνει τα 400 ευρώ!
Το περίεργο είναι ότι οι συγκεκριμένοι κάδοι είχαν τοποθετηθεί στο σημείο από συνεργείο του δήμου μόλις την περασμένη Παρασκευή, για να αντικατασταθούν δύο άλλοι κάδοι ίσης αξίας που είχαν κλαπεί από τους ίδιους (όπως όλα δείχνουν) δράστες! Τις ασυνήθιστες όσο και περίεργες κλοπές διερευνά η Ασφάλεια Πύργου.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.