Τέλος στη ζωή του πηδώντας από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου στις 09:45 σήμερα το πρωί έβαλε άνδρας αγνώστων, μέχρι στιγμής, στοιχείων.
Ο άτυχος άνδρας, ηλικίας 50 ετών, επέλεξε να κινηθεί στο ανατολικό «πεζοδρόμιο» της γέφυρας, ανέβηκε στα κάγκελα, μεταξύ των πυλώνων Μ1 – Μ2 και πήδησε στο κενό, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός του βρέθηκε να επιπλέει λίγα λεπτά αργότερα από σκάφος του λιμενικού, που ενημερώθηκε από τους υπευθύνους της Γέφυρας.
Οι λόγοι που τον οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή του παραμένουν άγνωστοι.
Κλείσιμο
Η σορός του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, όπου θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή και θα εξακριβωθούν τα στοιχεία του αυτόχειρα.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.