Έκαναν ανενόχλητοι επιδρομή σε ένα χωριό στη δυτική πλευρά του νησιού, όπου διέρρηξαν το ένα μετά το άλλο τέσσερα σπίτια χωρίς οι ιδιοκτήτες τους να τους αντιληφθούν
Στο έλεος των διαρρηκτών βρίσκονται τα σπίτια στην πόλη και τα χωριά της Ρόδου, στα οποία οι κακοποιοί εισβάλλουν ακόμη και όταν οι ιδιοκτήτες κοιμούνται ανυποψίαστοι! Για καλή τους τύχη, κανείς δεν έχει ξυπνήσει όσο οι διαρρήκτες βρίσκονται μέσα καθώς είναι απρόβλεπτο πώς θα αντιδράσουν.
Η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής διευκόλυνε τους δράστες, καλύπτοντας όποιον θόρυβο έκαναν. Έτσι, έκαναν ανενόχλητοι επιδρομή σε ένα χωριό στη δυτική πλευρά του νησιού, όπου διέρρηξαν το ένα μετά το άλλο τέσσερα σπίτια χωρίς οι ιδιοκτήτες τους να τους αντιληφθούν!
Οι κακοποιοί άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας, ακόμη και από τα υπνοδωμάτια όπου κοιμόντουσαν οι ένοικοι των σπιτιών! Άλλες 12 διαρρήξεις έχουν καταγραφεί μέσα στο τελευταίο 24ωρο σε σπίτια των οποίων οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν στις εκκλησίες του νησιού!
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.