Όταν οι γυναίκες τραγουδούν...

Όταν οι γυναίκες τραγουδούν...

Βόλτα στην πόλη με το Citylifε!

Όταν οι γυναίκες τραγουδούν...
Το Citylifε απολαμβάνει τη Δήμητρα Γαλάνη, την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τη Γιώτα Νέγκα, ψωνίζει στο Coo, ακούει Μαρίζα Ρίζου, βλέπει την παράσταση «Καλόγερος» και δοκιμάζει vintage ρούχα στο Preloved.

Παρακολουθήστε εδώ το Citylifε
Κλείσιμο
όπως προβάλλεται από
το κανάλι Novalifε της Nova!



Γαλάνη, Τσαλιγοπούλου, Νέγκα

Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα βασισμένο στο λαϊκό τραγούδι. Τρεις γυναίκες τραγουδούν κυρίως για γυναίκες, επιλέγοντας κατά βάση αντρικά λαϊκά τραγούδια. Στο πρώτο μέρος του προγράμματος βρίσκονται και οι τρεις στη σκηνή και μας θυμίζουν πόσα υπέροχα τραγούδια έχουμε αγαπήσει, ενώ στο δεύτερο η καθεμία ξεχωριστά μας χαρίζει κομμάτια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και επιτυχίες που ταιριάζουν στη φωνή τους.

Tip
Το πρόγραμμα παρουσιάζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Passport Κεραμεικός, Κεραμεικού 58 και Μαραθώνος στον Κεραμεικό.

Coo

Όταν οι αποθήκες του Γιάννης Βαγγελάκι και του Αντώνη Βασιλείου γέμισαν από ρετρό αντικείμενα, αποφάσισαν να ανοίξουν το Coo. Μια ιδιαίτερη συλλογή στο κέντρο της Αθήνας, που αγαπάει τα vintage αντικείμενα και δεν διστάζει να τα συνδυάσει τολμηρά μεταξύ τους. Από έπιπλά, φωτιστικά, πιάτα και κούκλες μέχρι ψωμιέρες και θήκη για... βραστά ρόλευ, το μαγαζί έχει επιλογές για όλους. Οι ιδιοκτήτες του είναι διακοσμητές αλλά η αγάπη τους για το ρετρό τους οδήγησε σε αυτή τη συλλογή στην οποία περιλαμβάνεται μόνο ότι συγκινεί και τους ίδιους. Και φυσικά ότι υπάρχει μέσα στο χώρο είναι απόλυτα λειτουργικό και τέλεια συντηρημένο.

Tip
Το Coo βρίσκεται Κακόρη 13 στο Μοναστηράκι.

Μαρίζα Ρίζου

Η παράσταση με τίτλο «Μπελ Επόκ», που παρουσιάστηκε για λίγες βραδιές το φθινόπωρο που μας πέρασε στο Passport Κεραμεικός, μεταφέρεται στον Σταυρό του Νότου Plus. Η Μαρίζα Ρίζου υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Ασπιώτη θα βρίσκεται εκεί έως τις 18 Μαρτίου παρουσιάζοντας τραγούδια από τη δεύτερη δισκογραφική της δουλειά, κομμάτια από τον πρώτο δίσκο της αλλά και αγαπημένες διασκευές. Το κορίτσι που ξέρει καλά να μας διασκεδάζει στα live του, έχει επιλέξει πολύ καλούς μουσικούς και όλοι μαζί μας χαρίζουν ένα όμορφο πρόγραμμα με τραγούδια από το «Ζητάτε να σας πω» και τον «Πασατέμπο» έως το «Μια Άλλη Ευτυχία» και το «Πετάω».

Tip
Η Μαρίζα Ρίζου εμφανίζεται στον χώρο κάθε Παρασκευή, έως τις 18 Μαρτίου.

Καλόγερος

Τον «Καλόγερο» του Μάθιου Γκρέγκορι Λιούις, ένα γοτθικό παραμύθι για το τέλος των ψευδαισθήσεων, επέλεξε ο Βασίλης Μαυρογεωργίου για να παρουσιάσει φέτος στο Skrow Theater. Στην Ισπανία της Ιεράς Εξέτασης, ο καλόγερος Αμβρόσιος θριαμβεύει ως το απόλυτο «θρησκευτικό είδωλο» της εποχής του. Όταν όμως ο πειρασμός θα τον επισκεφτεί με τη μορφή μιας νεαρής κοπέλας, τα καταπιεσμένα του ένστικτα θα ξυπνήσουν με απρόβλεπτες συνέπειες… Φαντάσματα, στοιχειωμένα μαυσωλεία, εξαφανίσεις προσώπων, μαγικά φίλτρα, εφιαλτικά όνειρα και καταραμένοι έρωτες συνθέτουν το αποκρουστικό και ταυτόχρονα ελκυστικό τοπίο του έργου. Μαζί με τον Βασίλης Μαυρογεωργίου παίζουν οι: Μαρία Φιλίνη, Κατερίνα Μαυρογεώργη, Σεραφείμ Ράδης και Νίκος Μαραμαθάς.

Tip
O «Καλόγερος» παρουσιάζεται έως τις 26 Απριλίου.

Preloved

Στον πεζόδρομο της Ηπίτου, με τα μικρά μπαράκια και τα χαμογελαστά πρόσωπα, η Ιωάννα Κυνγκ αποφάσισε να ανοίξει τον δικό της παράδεισο μόδας. Στο ισόγειο της πολυκατοικίας του αριθμού 5, σε ένα κτήριο που έχτισε ο πατέρας της, η Ιωάννα αποφάσισε να στεγάζει το μαγαζί που διατηρούσε στην Ασκληπίου στο Κολωνάκι και ουσιαστικά την πολύ μεγάλη συλλογή σε vintage ρούχα και αξεσουάρ που είχε μέχρι τότε στο σπίτι της. Στο Preloved μπορεί να βρει κανείς κομμάτια διαφορετικών δεκαετιών αλλά και πολύ γνωστών σχεδιαστών μόδας, παπούτσια, καπέλα και κοσμήματα έτσι ώστε να φτιάξει, με τη βοήθεια της Ιωάννας, το δικό του μοναδικό στιλ.

Tip
Το Preloved βρίσκεται Ηπίτου 5, στο Σύνταγμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης