δήλωσε σήμερα πως η Χριστιανοδημοκρατική Ένωση της γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ και οι σύμμαχοί της είναι εχθροί της Τουρκίας και κάλεσε τους τούρκους ψηφοφόρους στη Γερμανία να μην τους ψηφίσουν στις εκλογές που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο μήνα.
«Απευθύνω έκκληση προς όλους τους συμπατριώτες μου στη Γερμανία: οι Χριστιανοδημοκράτες, το SDP (σ.σ.: το γερμανικό Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα), το κόμμα των Πρασίνων είναι όλοι εχθροί της Τουρκίας. Υποστηρίξτε εκείνα τα πολιτικά κόμματα που δεν είναι εχθροί της Τουρκίας», δήλωσε ο Ερντογάν.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.