Ισλαμικό Κράτος: Δίνει επίδομα γάμου και προσφέρει... μήνα του μέλιτος στους μαχητές του!

Ισλαμικό Κράτος: Δίνει επίδομα γάμου και προσφέρει... μήνα του μέλιτος στους μαχητές του!

Οι ισλαμιστές τρομοκράτες ενθαρρύνουν τους τζιχαντιστές να παντρευτούν - 400 δολάρια επίδομα για κάθε παιδί - Το επίδομα γάμου ποικίλλει, ανάλογα με τα προσόντα της νύφης

Ισλαμικό Κράτος: Δίνει επίδομα γάμου και προσφέρει... μήνα του μέλιτος στους μαχητές του!
Το Ισλαμικό Κράτος ενθαρρύνει τους μαχητές του να κάνουν οικογένεια και τους επιδοτεί προκειμένου να βρουν την κατάλληλη σύζυγο, να κάνουν τον μήνα του μέλιτος και να αποκτήσουν πολλά παιδιά.



Κλείσιμο
Ο τζιχαντιστής Abu Bilal al Homsi μίλησε για τα επιδόματα που δίνει το χαλιφάτο στους μαχητές του, στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press, μέσω Skype. Το επίδομα γάμου είναι εφάπαξ και το αρχικό ποσόν είναι 500 δολάρια, αλλά αυτό μπορεί να διαφοροποιηθεί προς τα πάνω, ανάλογα με τα προσόντα της νύφης! Ο Homsi, δήλωσε ότι έλαβε μεγαλύτερο επίδομα γάμου, επειδή παντρεύτηκε μια γιατρό, που μιλά τέσσερις γλώσσες...

Για την γέννηση κάθε παιδιού μια οικογένεια που ζει στο χαλιφάτο λαμβάνει 400 δολάρια, 50 δολάρια κάθε μήνα λαμβάνει ο σύζυγος και η σύζυγος, ξεχωριστά και επιπλέον, επίσης, κάθε μήνα παίρνουν ένα καλάθι με τρόφιμα, αξίας 65 δολαρίων.



Ο κάθε μαχητής λαμβάνει ένα ακόμα επίδομα για την αγορά της στολής του και σε κάθε ζευγάρι, που πρόκειται να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, δίνεται ένα εφάπαξ βοήθημα 1.500 δολαρίων και τους προσφέρεται δωρεάν ο μήνας του μέλιτος. Ο Homsi, 28 ετών, δήλωσε ότι παντρεύτηκε στην Ράκκα την σύζυγό του και πήγαν για μήνα του μέλιτος στις όχθες του ποταμού Ευφράτη.



Τον περασμένο Φεβρουάριο το Ισλαμικό Κράτος κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα βιβλίο πενήντα σελίδων με οδηγίες για το πώς να φθάσει κάποιος στο νέο χαλιφάτο και να γίνει μέλος του. Επίσης, μόλις την περασμένη εβδομάδα, οι ισλαμιστές τρομοκράτες κυκλοφόρησαν έναν τουριστικό οδηγό, στον οποίο το Ισλαμικό Κράτος παρουσιάζεται ως τουριστικό θέρετρο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης