Σύμφωνα με τον φημισμένο επενδυτή η Apple του θυμίζει την Polaroid πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να δούμε την εταιρεία να ακολουθεί την ίδια καθοδική πορεία
Φημισμένος επενδυτής Marc Faber μιλώντας στην Jackie DeAngelis του CNBC τόνισε πως πιστεύει ότι η Apple είναι μία εταιρεία σε ταραχή που κάνει μια σειρά από επιπόλαιες επιλογές προϊόντων και για το λόγο αυτό θα μπορούσε να είναι στο δρόμο προς την πτώχευση.
"Αυτού του είδους οι μετοχές πραγματικά δεν με ενδιαφέρουν" δήλωσε ο Faber για την Apple τονίζοντας: " Δεν λέω ότι θα χρεοκοπήσει", αλλά ότι "θα μπορούσε να χρεοκοπήσει τελικά".
Σύμφωνα με τον Marc Faber η Apple του θυμίζει την Polaroid πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να δούμε την εταιρεία να ακολουθεί την ίδια καθοδική πορεία.
Με τρεις σημαντικές βραβεύσεις αναδεικνύει τη δυναμική του στη σύγχρονη επαγγελματική κατάρτιση και στέλνει το ξεκάθαρο μήνυμα ότι το μέλλον των σπουδών είναι εδώ – και είναι ήδη μπροστά.
Το ανεκτίμητο δώρο που προσφέρει η επιστήμη στις γυναίκες και τις βοηθά να κρατήσουν ανοιχτή την πόρτα στη μητρότητα - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την κρυοσυντήρηση ωαρίων.
Με γνώση, τόλμη και ελληνική ταυτότητα, η Greco Strom επαναπροσδιορίζει παγκοσμίως το τι σημαίνει «premium ύπνος», με την ολοκαίνουρια σειρά στρωμάτων Curessence – The Copper Series, η οποία αξιοποιεί τις θεραπευτικές ιδιότητες του χαλκού