«Θα είναι έτοιμο το «Γεντί Κουλέ», λένε οι άνθρωποι του ΟΦΗ

Τη βεβαιότητα πως ο αγώνας του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο (17:15), μπορεί να διεξαχθεί χωρίς πρόβλημα στο «Γεντί Κουλέ»

Τη βεβαιότητα πως ο αγώνας του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο (17:15), μπορεί να διεξαχθεί χωρίς πρόβλημα στο «Γεντί Κουλέ» εξέφρασαν οι άνθρωποι των γηπεδούχων στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας. 

Ο υπεύθυνος ασφαλείας και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Μανουσάκης, τόνισε στην αστυνομία πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την ασφάλεια των θεατών μετά τη χθεσινή πτώση πυλώνα έξω από το γήπεδο, ενώ πρόσθεσε πως οι ζημιές που προκλήθηκαν θα αποκατασταθούν άμεσα για να διεξαχθεί χωρίς πρόβλημα εκεί το παιχνίδι. 

Ο τελευταίος λόγος, ωστόσο, δεν ανήκει στον ΟΦΗ, αλλά στις αρχές που σε συνεργασία με τη Σούπερ Λίγκα θα αποφασίσουν για το πού και πότε θα διεξαχθεί ο αγώνας. Η περίπτωση να γίνει το ματς στο Παγκρήτιο δεν έχει αποκλειστεί… 

Στην σύσκεψη τον ΟΦΗ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης, ο Ανδρέας Μανουσάκης και το νέο μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Φασομυτάκης. 

Πηγή sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr