Ταξίδι «αστραπή» Σταθάκη στις Βρυξέλλες για την τρίτη αξιολόγηση

Ταξίδι «αστραπή» Σταθάκη στις Βρυξέλλες για την τρίτη αξιολόγηση

Αν και πηγές μεταφέρουν ότι ο κ. Μοσκοβισί εμφανίζεται αισιόδοξος για την τρίτη αξιολόγηση, το αίτημα μετάβασης του Έλληνα υπουργού, για κατ ιδίαν ενημέρωση, ίσως κρύβει την ανησυχία της Κομισιόν για τη μακρά λίστα των προαπαιτούμενων

Ταξίδι «αστραπή» Σταθάκη στις Βρυξέλλες για την τρίτη αξιολόγηση
Ταξίδι «αστραπή» -και υπό άκρα μυστικότητα - πραγματοποίησε ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης στις Βρυξέλλες, όπου είχε  συνάντηση με τον  Ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί.

Αν και πηγές μεταφέρουν ότι ο κ. Μοσκοβισί εμφανίζεται αισιόδοξος για την τρίτη αξιολόγηση, το αίτημα μετάβασης του Έλληνα υπουργού, για κατ ιδίαν ενημέρωση, ίσως κρύβει την ανησυχία της Κομισιόν για τη μακρά λίστα των προαπαιτούμενων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης. Το ραντεβού είχε ζητήσει ο κ. Επίτροπος Οικονομικών, για να έχει ολοκληρωμένη εικόνα για τα προαπαιτούμενα στα ενεργειακά αλλά και για την τρίτη αξιολόγηση. 

Στο τραπέζι των συζητήσεων τέθηκε το θέμα της ΔΕΗ και η πώληση των λιγνιτικών μονάδων, αλλά και οι αλλαγές στην αγορά του φυσικού αερίου. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης