Τρίτος ο Τζιτζικώστας - Αιχμές κατά Καραμανλή - Απογοήτευση στο επιτελείο του περιφερειάρχη

Τρίτος ο Τζιτζικώστας - Αιχμές κατά Καραμανλή - Απογοήτευση στο επιτελείο του περιφερειάρχη

«Θα συνεχίσω να εργάζομαι για σύγχρονη κεντροδεξιά παράταξη που θα δώσει τέλος στην κατηφόρα που ζει η χώρα μας με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα» δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας τα ξημερώματα

Τρίτος ο Τζιτζικώστας -  Αιχμές κατά Καραμανλή - Απογοήτευση στο επιτελείο του περιφερειάρχη
Την τρίτη θέση καταλαμβάνει στη μάχη για την ηγεσία της ΝΔ
, όπως όλα δείχνουν ο
Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος βρίσκεται αρκετά πίσω από τον
Κυριάκο Μητσοτάκη
Κλείσιμο
δίχως τάση αναστροφής. 

«Θα συνεχίσω να εργάζομαι για σύγχρονη κεντροδεξιά παράταξη που θα δώσει τέλος στην κατηφόρα που ζει η χώρα μας με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα» δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας τα ξημερώματα. Ευχαρίστησε τους 400.000 ψηφοφόρους που έστειλαν μήνυμα  ότι «η ΝΔ είναι ισχυρή και είναι εδώ». Ακόλουθως ανέφερε: "Θέλω να συγχαρώ τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τον Άδωνι Γεωργιάδη που μέσα από αυτό τον αγώνα βγάλαμε ενισχυμένη τη ΝΔ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκείνους που πίστεψαν στην δύναμη της αλλαγής και έδωσαν την μάχη σε αντίξοες συνθήκες. Θα συνεχίσω να εργάζομαι για μία σύγχρονη κεντροδεξιά παράταξη».
 
Από το επιτελείο του κ. Τζιτζικώστα θεωρούν ότι η αναμέτρηση κρίθηκε την τελευταία εβδομάδα της πριν την κάλπη όταν στο παιχνίδι μπήκε μέσω διαρροών του περιβάλλοντός του ο Κώστας Καραμανλής. Η παρέμβαση του πρώην προέδρου της ΝΔ άλλαξε τους συσχετισμούς στη ΒόρειαΕλλάδα που είναι το προπύργιο του  κ. Τζιτζικώστα. Το περιβάλλον του περιφερειάρχη θεωρεί ότι η ΝΔ με τη μεγάλη συμμετοχή έδειξε ότι είναι ζωντανή και ότι παραμένει ένα καραμανλικό κόμμα. Η έμμεση παρέμβαση Καραμανλή, επισημαίνουν, έδωσε την κατεύθυνση στη ΝΔ ως ένα κεντροδεξιό κόμμα που θα κινηθεί συναινετικά σε σχέση με την κυβέρνηση Τσίπρα. 

Όσο για τον δεύτερο γύρο εφόσον υπάρξει, ο κ. Τζιτζικώστας εκτιμάται ότι δεν θα πάρει θέση υπέρ κάποιου εκ των δύο υποψηφίων.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης