Αδωνις: Ο Καμμένος έστησε την απόπειρα δωροδοκίας του Χαϊκάλη

Αδωνις: Ο Καμμένος έστησε την απόπειρα δωροδοκίας του Χαϊκάλη

«Ή για να έχει τον Χαϊκάλη στο χέρι επειδή είχε πει ό,τι μπορεί να ψηφίσει ΠτΔ ή για να φοβίσει τους βουλευτές του, ώστε να μην ψηφίσουν για Πρόεδρο στις άλλες δύο ψηφοφορίες», είπε σήμερα από την τηλεοπτική του εκπομπή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ

Αδωνις: Ο Καμμένος έστησε την απόπειρα δωροδοκίας του Χαϊκάλη
«Την υπόθεση έστησε ο ίδιος ο Καμμένος ή για να έχει τον Χαϊκάλη στο χέρι επειδή είχε πει ό,τι μπορεί να ψηφίσει ΠτΔ ή για να φοβίσει τους βουλευτές του, ώστε να μην ψηφίσουν για Πρόεδρο στις άλλες δύο ψηφοφορίες», είπε σήμερα από την τηλεοπτική του εκπομπή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. 

«Τι δεν είπε ο κ. Καμμένος;», σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, «ότι ο Γιώργος Αποστολόπουλος υπήρξε το δεξί του χέρι. Όταν η Ελλάδα πρωτοέμπαινε στο βούρκο της οικονομικής και πολιτικής χρεωκοπίας, οπότε και γεννήθηκαν πολιτικά τέρατα, όπως οι ΑΝ.ΕΛΛ., ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή, η ιστορία που φοριόταν περισσότερο από όλες στο διαδίκτυο και πάνω στην οποία έχτισε ο Πάνος Καμμένος την πολιτική του σταδιοδρομία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ήταν η υπόθεση για την οποία ο Καμμένος είχε καταγγείλει τον Γιώργο Παπανδρέου και την οικογένεια του ότι είχε “ντιλάρει” τα cds της ελληνικής οικονομίας και είχε γι αυτό κατονομάσει τον αδελφό του, Ανδρίκο Παπανδρέου».

Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, ο άνθρωπος που έδινε στοιχεία στον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛΛ. για την παραπάνω υπόθεση ήταν ο κ. Αποστολόπουλος, ο οποίος ήταν και μάρτυρας στην αντιδικία του κ. Καμμένου με τον Α. Παπανδρέου. 

Κλείσιμο
Τέλος, υποστήριξε πως «τίποτα σοβαρό δεν μπορεί να πει ο Καμμένος. Το πρόβλημα είναι ότι από τις πράξεις του και λόγω της κοινοβουλευτικής -και όχι της πραγματικής του αξίας-, κρίνεται αν η χώρα θα μείνει στο ευρώ ή όχι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης