Τζορτζ Μάικλ: Ο τελευταίος του σύντροφος είναι άστεγος και ζει στο δρόμο

Τζορτζ Μάικλ: Ο τελευταίος του σύντροφος είναι άστεγος και ζει στο δρόμο

O τραγουδιστής δεν άφησε τίποτα για εκείνον στη διαθήκη του

Fadi-George
O τελευταίος σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ έμεινε στον άσο και ζει άστεγος στους δρόμους του Λονδίνου. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η βρετανική Mirror σε δημοσίευμά της, ο 46χρονος Fadi Fawaz μετά τον θάνατο του αγαπημένου του Τζορτζ Μάικλ -που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2016- έμενε στην πολυτελή κατοικία του τραγουδιστή αλλά εκείνος δεν τον είχε συμπεριλάβει στη διαθήκη που είχε αφήσει. Η περιουσία του Τζορτζ Μάικλ, που έφτανε τα 98 εκατομμύρια λίρες, πήγε όλη στην οικογένειά του. Τα μέλη της μετά το άνοιγμα της διαθήκης έδιωξαν τον πρώην αγαπημένο του Τζορτζ Μάικλ από το σπίτι.

George_Fadi


Ο πρώην κομμωτής έμενε σε ένα ξενοδοχείο με 50 δολ. τη βραδιά στο Covent Garden. Μάλιστα ο Fadi σε φωτογραφίες που κυκλοφορούν εθεάθη σε δρόμους του Λονδίνου να κατεβάζει το παντελόνι του.

Η αστυνομία πρόσφατα τον συνέλαβε σε έξαλλη κατάσταση να σπάει πριν διωχθεί το σπίτι που έμενε με τον Μάικλ. Σύμφωνα με τη Sun, ο Fadi έγραψε -και κατόπιν έσβησε- ανάρτηση στο Facebook, όπου έλεγε ότι είναι άστεγος και για την κατάστασή του φταίνε οι δικηγόροι του σταρ. 

0_fadi-fawaz
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης