Κάθε φορά η Lady Gaga προσπαθεί να ξεπερνάει τον εαυτό της με τις εκκεντρικές εμφανίσεις της, και αυτή τη φορά φαίνεται πως τα κατάφερε. Το high-tech κοστούμι που επέλεξε για να παρουσιαστεί στο πάρτι για το νέο της άλμπουμ ήταν ιπτάμενο!
Λειτουργούσε με μπαταρίες, έμοιαζε με στολή αστροναύτη και είχε και όνομα: Volantis!
Κλείσιμο
«Βασικά το Volantis είναι ένα όχημα» είπε η 27χρονη στον κόσμο και το εμπνεύστηκε η ίδια η Gaga σαν σύμβολο της νιότης και του μέλλοντος.
Η TechHaus, που ανήκει στη Gaga, δούλεψε για να ετοιμάσει το ιπτάμενο φόρεμα δύο ολόκληρα χρόνια.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ