Με ένα τρυπάνι στο χέρι και φορώντας brazilian λευκό μαγιό και αθλητικά παπούτσια ανέβηκε στη σκάλα και είπε να κάνει δουλίτσες. Μπορεί τα μαστορέματα να είναι ανδρική υπόθεση όμως η Χριστίνα Κολέτσα φαίνεται ότι το 'χει.
Η τραγουδίστρια «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την εν λόγω φωτογραφία και άφησε άφωνους όλους τους διαδικτυακούς της φίλους.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.