Την Ελένη Βαΐτσου την γνωρίσαμε μέσα από την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του ANT1 το «Μπρούσκο» στο ρόλο της Μελίνας. Για τρεις σεζόν μαζί τον Ανδρέα Γεωργίου ήταν από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της τηλεόρασης.
Μετά την ολοκλήρωση της σειράς η ηθοποιός άφησε για λίγο την τηλεόραση και στράφηκε στο θέατρο. Η Ελένη όμως είναι υπερδραστήρια στο Instagram όπου σχεδόν σε καθημερινή βάση ανεβάζει φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις.
Από τις τελευταίες που ανέβασε είναι μια άκρως καλλιτεχνική και ασπρόμαυρη όπου η ωραία Ελένη ποζάρει τόπλες και αποσπά εκατοντάδες κολακευτικά σχόλια και likes.
Μια ματιά στο Instagram της δείχνει ότι η Ελένη είναι κορίτσι του καλοκαιριού και το απολαμβάνει στο έπακρον...
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.
Η Ελλάδα δοκιμάζεται όλο και συχνότερα από πυρκαγιές, πλημμύρες και σεισμούς. Η γνώση, η πρόληψη και η σωστή προετοιμασία δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη. Γιατί απέναντι στο απρόβλεπτο της Φύσης, η ετοιμότητα είναι η μεγαλύτερη ασπίδα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.