Χανιά: Αυτοκτόνησε η 55χρονη μετά τις κατηγορίες ότι κακοποίησε την 88χρονη μητέρα της
Η γυναίκα έβαλε τέλος στη ζωή της παίρνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών
Τέλος στη ζωή της έδωσε η εκπαιδευτικός που κατηγορούνταν ότι κακοποίησε την 88χρονη μητέρα της στα Χανιά.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το parakritika.gr, η εκπαιδευτικός πήρε άγνωστο αριθμό χαπιών και έκοψε το νήμα της ζωής της. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες ότι έχει αφήσει και επιστολές, στις οποίες εξηγεί γιατί προέβη στο απονενοημένο διάβημα.
Η 88χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κισάμου, φέροντας κακώσεις στα χέρια και στο πρόσωπο. Την ηλικιωμένη είχε βρει ένας γείτονάς της, ο οποίος και την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας, απ’ όπου ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ενώ η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων.
Ανδρες του Α.Τ Κισάμου είχαν προχωρήσει σε σύλληψη της εκπαιδευτικού η οποία δικαστηκε με αυτόφορη διαδικασία, για ενδοοικογενειακή βία.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.