Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα, μεταξύ δύο αυτοκινήτων έγινε σήμερα το πρωί στην εθνική οδό Σπάρτης- Γυθείου, στο ύψος της διασταύρωσης Δαφνίου.
Το πρώτο όχημα ΙΧ είχε κατεύθυνση προς την Σκάλα και σε αυτό επέβαιναν τρία άτομα, ηλικίας 55, 58 και 62 ετών που -σύμφωνα με πληροφορίες- πήγαιναν για ψάρεμα σε παραλία του Δήμου Ευρώτα.
Το δεύτερο όχημα ΙΧ είχε κατεύθυνση προς την Σπάρτη και επέβαινε ένα άτομο νεαρής ηλικίας (22 ετών) το οποίο ήταν και ο οδηγός του οχήματος.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, τόσο που η βάρκα μπήκε στο όχημα που τη μετέφερε. Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους, ενώ ο 62χρονος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Κλείσιμο
Για τον απεγκλωβισμό των νεκρών και των τραυματιών χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ τα αίτια του πολύνεκρου δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.