Έγκλημα στη Δραπετσώνα: Ο φονιάς παρέσυρε τον ταξιτζή στο Νέο Μώλο για να τον ληστέψει

Έγκλημα στη Δραπετσώνα: Ο φονιάς παρέσυρε τον ταξιτζή στο Νέο Μώλο για να τον ληστέψει

Προσπάθειες των αρχών να εντοπίσουν οποιοδήποτε στοιχείο τους οδηγήσει στην ταυτότητα του δολοφόνου του 60χρονου οδηγού ταξί που μαχαιρώθηκε στη Δραπετσώνα

Έγκλημα στη Δραπετσώνα: Ο φονιάς παρέσυρε τον ταξιτζή στο Νέο Μώλο για να τον ληστέψει
«Σαρώνουν» το ταξί του 60χρονου οδηγού οι αστυνομικοί των Εγκληματολογικών Ερευνών της Ασφάλειας, προκειμένου να βρουν δακτυλικά αποτυπώματα ή dna που θα τους «δείξουν» το δολοφόνο.  

Το όχημα βρέθηκε αργά χθες το απόγευμα στην οδό Προποντίδος στην Καλλίπολη του Πειραιά από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Κάποιος περίοικος που το είδε παρκαρισμένο στο στενό και του κίνησε τις υποψίες, κάλεσε την Αστυνομία και οι μοτοσικλετιστές που μετέβησαν, διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για το αυτοκίνητο του άτυχου 60χρονου που βρήκε τραγικό θάνατο στο νέο μώλο της Δραπετσώνας. 

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας του Λιμενικού που χειρίζονται την υπόθεση προσπαθούν να εντοπίσουν τα κίνητρα της άγριας δολοφονίας και το παραμικρό στοιχείο που θα τους ανοίξει δρόμο σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις. 
Κλείσιμο

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πιθανότατα ο δολοφόνος, οδήγησε εκεί τον άτυχο οδηγό ταξί για να τον ληστέψει και όταν εκείνος αντέδρασε, τον μαχαίρωσε με στιλέτο έξω από το ταξί και στη συνέχεια πήρε το αυτοκίνητο του και εξαφανίστηκε. 

Το γεγονός ότι ναυτικοί από διπλανό πλοίο άκουσαν τους δύο άνδρες να διαπληκτίζονται έντονα έξω από το ταξί, αφήνει ανοικτό και το ενδεχόμενο των προσωπικών διαφορών.   

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης